Fina ord för Jeanette Ohlsson från Stratsysdagarna

10 jun 2016

Det är alltid roligt när våra kunder delar med sig av vad publiken tyckte om föreläsningarna. Så här fina ord fick Jeanette Ohlsson från publiken på Stratsys-dagarna.

– Fantastisk bra! Högsta grad proffsigt!
– Önskar att alla i Sverige fick höra henne föreläsa!
– En föreläsning som är mycket aktuell, hur man bemöter varandra med olika bakgrund. Den här borde alla skolor och arbetsplatser få lyssna på.
– Så mycket kloka tankar! Gav nya perspektiv.
– Fantastisk föreläsning, mycket information.
– Strålande initiativ att ta in Jeanette! Ett föredöme och fler företag borde ta sitt ansvar genom att göra liknande ”drag”.

Vi älskar att hjälpa våra kunder att överträffa publikens förväntningar! Till de här eventet bokade vi både en känd äventyrare och en lite mer oväntad mångfaldsexpert.

Jeanette Ohlsson är religionshistoriker med islam och den arabiska kulturen som specialinriktning. Hon har dessutom bott 20 år utomlands i bla Libanon, Jemen och Pakistan. Jeanette Ohlsson föreläser om interkulturell kommunikation och kulturmöten i skola, vård och äldreomsorg.

Slå oss en signal på 031- 780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka Jeanette Ohlsson till Ert arrangemang.

>> Läs mer om Jeanette Ohlssons föreläsningar här

Boka mångfaldsexperten Jeanette Ohlsson som alltid får fina referenser - om mångfald, interkulturell kommunikation och kulturmöten i skola, vård.