Magdalena Athena Kowalczyk

Gladiator och ekonomiexpert i Lyxfällan

Världsmästare i thaiboxning, Gladiator på TV4 och ekonomiexpert i Lyxfällan på TV3. Magdalena "Athena" Kowalczyks målmedvetenhet och engagemang har gett henne en storpublik men till vardags jobbar hon med att hjälpa människor till hälsa och välmående både på det mentala och fysiska planet. Magdalena är en uppskattad coach och föreläsare som gärna talar på teman kring mål, motivation, träning och glädje. Boka Magdalena "Athena" Kowalczyk för en föreläsning eller träningsevent här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Envishet, målmedvetenhet, träning och glädje
  • Träningspass / kampsport

Presentation

Magdalena Kowalczyk är sedan tidigare mest känd som professionell thaiboxare och som Athena i TV4:s tävlingsprogram Gladiatorerna. Magdalena har kallats för den kvinnliga kampsports-pionjären och har under flera år även ingått i juryn för Kampsportsgalan och är engagerad i Svenska Muaythaiförbundet. Magdalena Kowalczyk är också utbildad civilekonom från Handelshögskolan och nu ser vi henne axla rollen som ekonomi- och motivationsexpert i TV3:s stora tittarfavorit Lyxfällan.

Till vardags arbetar Magdalena Kowalczyk med att hjälpa människor till hälsa och välmående både på det mentala och fysiska planet. Hon är en hälsoentreprenör som även tagit fram en serie utegym, arrangerar utmanande träningsevent och programlett podcasten Försvarsmaktens träningsklubb. Med sitt starka engagemang vill Magdalena förmedla fördelarna med hård och glädjefull träning, gärna kampsportsrelaterad sådan. Hon kommer till er förening eller företag och håller ett träningspass om ni önskar.

Magdalena Kowalczyk är en uppskattad föreläsare och talar gärna på temat ”Envishet, målmedvetenhet, träning och glädje”. Magdalena berättar också om sina egna erfarenheter av elitidrott, om hur det är att vara ensam kvinna i en traditionellt mansdominerad värld, om företagande utifrån passion, om att krossa fördomar men framför allt om konsten att hitta sin egen motivation och driv.

Boka ett träningspass eller föreläsning med Magdalena Athena Kowalczyk på tema mål, motivation, träning och hälsa.

Gävle Hälsokonvent
Akademi Nord
Gottsunda Centrum
Performing Women Network

– Världsmästare i Thaiboxning
– Gladiatorn Athenas i Gladiatorerna på TV4
– Utsedd till en av 50 viktiga förebilder av Swedish Alliance For Women In Sport (SAFWIS)
– Programledare Lyxfällan på TV3
– Programledare podcasten Försvarsmaktens träningsklubb
– Utbildad civilekonomi Handelshögskolan