Maria Nygren

Moderator med spetskompetens

En rutinerad moderator med expertis inom näringsliv, företagande, transport och miljö? Då är Maria Nygren rätt person för Er! En lång karriär i olika näringslivsorganisationer betyder att man i henne finner en moderator som både har mycket goda kunskaper om branschers utmaningar och insikter i politiken. Maria har skräddarsydda möten som specialitet och har idéerna som gör ditt event minnesvärt. Maria Nygren har även internationell erfarenhet och kan leda ert arrangemang på engelska.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Moderator med expertkompetens inom företagande, transportpolitik och miljö/klimat

Presentation

Maria Nygren har under 30 år verkat i olika organisationer inom Svenskt Näringsliv med ansvar för frågor som rör allt från arbetsmarknadspolitik och nyföretagande till dagsaktuella frågor på klimat/miljö- och transportpolitikens område. Hon har varit näringspolitisk talesperson för Transportföretagen, varit branschchef i Sveriges Hamnar samt haft olika poster i det Europeiska hamnförbundet, ESPO. År 2014 tilldelades Maria Nygren Stora logistik- och transportpriset i kategorin årets kvinnliga förebild.

Maria Nygren har både uppträtt på och arrangerat ett stort antal konferenser, stora som små, nationella såväl som internationella med politiker och beslutsfattare från näringslivet och myndigheter. Hon har ansvarat för seminarier i Almedalsveckan i mer än tio år.

Söker du nya idéer för att höja nivån på ditt möte? En moderator som är kunnig, påläst, fokuserad och entusiastisk? Är det viktigt att talarna levererar med kvalité, att stämningen är god och publiken engagerad? Då är Maria Nygren den moderator och mötesbyggare du söker.

Förutom renodlade moderatorsuppdrag kan Ni anlita Maria Nygren som mötesbyggare där hon utifrån ert syfte föreslår innehåll och upplägg av mötet. Hon är gärna involverad från ax till limpa; deltar fullt ut i den kreativa processen, från idé, val av mötesform, val av talare, kontakt med talare till genomförande och tar mötet i mål som moderator. Hon är idérik och hjälper sina kunder att få till det där lilla extra som gör evenemanget minnesvärt.

Maria Nygrens expertkompetens finns inom näringslivsfrågor, företagande, transportpolitik och miljö/klimat men är en rutinerad moderator som du kan boka för alla typer av arrangemang. Hon är även van att arbeta i internationella miljöer och kan leda ert arrangemang på engelska.

Fotograf: Christin Sylvander

Exempel på genomförda möten med Maria Nygren:
– Almedalen – seminarier i mer än tio år
– Stora TransportDagen – stor konferens i tio år
– Internationell konferens – European Sea Ports Organization
– Hundraårsjubileum – Sveriges Hamnar
– WISTA International Annual General Meeting & Conference i Stockholm
– Workshops – WISTA international. Montreal, Istanbul

 

– Näringspolitisk chef och vice vd i Transportföretagen
– Branschchef i Sveriges Hamnar
– Olika poster i det Europeiska hamnförbundet, ESPO
– Tilldelats Stora logistik- och transportpriset i kategorin årets kvinnliga förebild
– Styrelseledamot för Svensk Turism AB
– Ordförande WISTA Sweden, del av ett globalt nätverk för kvinnliga beslutsfattare inom sjöfart och handel