Få roligare på jobbet med Karin Adelsköld

20 jun 2016

Är du glad presterar du bättre, har du kul på jobbet minskar stressen och är du en rolig talare får du fler att lyssna och komma ihåg det du säger. Och tvärtom mot vad man skulle kunna tro är humor ingen talang utan en färdighet och något som alla kan lära sig. Att ta humor på allvar lönar sig.

På tre år gick Karin Adelsköld från att vara en arbetslös, utbränd småbarnsmamma till att utses till Årets Kvinnliga Komiker på Svenska Standupgalan 2011. Hon har varit programledare för Plus, Alla tiders hits tillsammans med Niklas Strömstedt och för Karin Liftar i Gokväll på SVT. Dessutom författare till boken ”Bli en roligare talare”. Karin kallar sig humorlobbyist och arbetar med att få in humorn i den offentliga debatten och få fler att ta humor på allvar. Hon humorcoachar politiker, chefer och privatpersoner och håller kurser i hur man gör för att både bli roligare och framförallt ha roligare i sitt yrkesliv.

Karin Adelsköld är en mycket populär föreläsare och har rest landet runt för att utbilda myndigheter, skolor och näringsliv i hur humor på arbetsplatsen ökar såväl välmåendet som effektiviteten. Nu har du chans att lyssna till en föreläsning som är öppen för alla!

Skratta dig till framgång är en föreläsning om hur du använder dig av humorns kraft i vardagen och får ett roligare arbetsliv. Här berättar Karin om sin egen historia och lär ut knepen för att hitta humorn i livet. Föreläsningen utgår från aktuell svensk forskning och är förpackad i roliga och konkreta exempel. En föreläsning för dig som vill bli en roligare talare, bli bättre på att använda humor när du kommunicerar och för dig som vill ha roligare på jobbet. Karin går igenom humorns grunder, avslöjar standup-knepen alla kan lära sig och visar hur man med humor kan förbättra arbetsmiljön.

· 27 sep Örebro
· 25 okt Helsingborg
· 10 nov Stockholm
· 16 nov Linköping

Här hittar du biljetter till Karin Adelskölds öppna föreläsningar i höst.

>> Läs mer och boka en föreläsning till ert event med Karin Adelsköld här

Öppna föreläsningar med Karin Adelsköld - få roligare på jobbet.