10:or och tändvätska med Lisa Ekström

18 aug 2021

Först ut på eventhösten var Lisa Ekström som delade ut 10:or och tändvätska på en kick-off för lärare. Det var live inför ”riktig” publik i en stad, och via länk till medarbetare i andra städer. Det går att mötas i höst – med all ny kunskap vi nu har. Och visst är det häftigt att upplevelsen av en riktigt duktig föreläsare nu kan delas med ännu fler medarbetare, i alla delar av världen.

Vi säger också stort grattis till Lisa Ekström som blivit nominerad till Stora Talarpriset 2021!

Såhär lyder nomineringen:

Lisa Ekström är en fenomenal talare som bemästrar vilken scen som helst, flitigt anlitad konsult i omställningsarbeten och inspirationsföreläsare. Med en sjusärdeles förmåga att livecoacha, lyssna in vad sin målgrupp har för utmaningar och föreläsa därefter. Men främst, en lyssnande coach som mentor för kollegor såväl som för näringslivets toppar. Fortsatt fascineras vi över hur Lisa ledde SAS Kundrelationer, från en avdelning där medarbetarna placerades till en guldgruva. Berättelsen om förändringsarbetet på SAS ger kunder inte bara inspiration och många konkreta tips, utan uppenbar gåshud, som sitter kvar, länge. En storyteller av yttersta rang.

Läs mer om Lisa Ekström och hennes föreläsningar här

Eller slå oss en signal på 031-780 32 35 så berättar vi mer om Lisa Ekströms föreläsningar om medarbetarskap, ledarskap, arbetsglädje och förändring. Alla behöver 10:or och tändvätska med Lisa Ekström i höst!

Boka en föreläsning med populära Lisa Ekström om ledarskap, medarbetarskap och arbetsglädje.

Lisa Ekström är en av Sveriges mest populära talare. Ledarskap, medarbetarskap, förändring och arbetsglädje. 10 poäng!