Talarförmedling med bara kvinnor

Rätt kvinna för rätt tillfälle. Vi förmedlar populära, erfarna och aktuella föreläsare, moderatorer, underhållare och utbildare för alla tillfällen. Hos oss hittar du både kända namn och nya talanger inom ämnen som till exempel motivation, trender, ledarskap, digitalisering, kommunikation och hälsa.

Vi är snabba, trevliga och duktiga på att träffa rätt. Och vi hjälper dig gärna.

Hittar du inte den föreläsare du söker här på sajten? Kontakta oss ändå – vi har Sveriges största nätverk med kvinnliga talare och alla syns inte här på hemsidan.

Kvinnligatalare.se är en del av Beautiful Business AB som arbetar med att lyfta kvinnliga förebilder i näringslivet. Företaget grundades år 2005 av Frida Haavisto. Vi finns i anrika Josefsdals Herrgård i Sala men vi förmedlar uppdrag över hela Europa.

 

Såhär jobbar vi

  1. När ni kontaktar oss har ni antingen en speciell person i åtanke eller vill ha förslag på profiler inom ett visst ämne. Vi gör en behovsanalys där vi diskuterar tema, syfte, förväntningar, önskemål och praktiska detaljer för ert arrangemang.
  2. Vi återkommer med förslag på profiler som passar er budget. Vi kan även ordna telefonmöte med utvalda föreläsare/moderatorer/underhållare innan ni bestämmer er.
  3. Ni väljer en profil, gör en bokning och vi skickar ett digitalt avtal. Vi ser till att ni kommer i kontakt med föreläsaren/moderatorn/underhållaren i god tid innan arrangemanget.
  4. Vi finns där för er under hela processen och är alltid tillgängliga för frågor och funderingar.
  5. Efter att uppdraget är genomfört kontaktar vi er för en gemensam utvärdering.
  1. Talargaranti – Om den bokade talaren skulle få förhinder, som ej är av force majeure-karaktär, så garanterar vi en likvärdig ersättare.

 

FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna