Aktuella profiler till Almedalsveckan

6 apr 2016

Almedalsveckan på Gotland har utvecklats till att bli Sveriges största politiska mötesplats där alla som vill debattera samhällsfrågor har möjlighet att delta. Att intresset är stort från fler än våra politiska partier märker vi av mer och mer för varje år. Redan nu börjar våra profiler bli fullbokade.

I dagens nyhetsbrev tipsar vi om ett gäng populära moderatorer / debattledare / paneldeltagare / föreläsare som ännu har plats för fler uppdrag.

Nyfiken på dessa eller vill du ha hjälp inom ett annat ämne? Vi är snabba, trevliga och duktiga på att träffa rätt. Dessutom till marknadens bästa priser.

Och vi hjälper dig gärna! Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hittar vi rätt talare snabbt.

Ett urval av våra populära föreläsare i Almedalen:

Sofia RasmussenSofia Rasmussen – Expert på arbetsliv och unga
Sofia Rasmussen är omvärldsanalytiker och expert på framtidens arbetsliv och ledarskap, människors arbetslivsvärderingar och den unga generationens värderingar och livsstilar. Hon är en mycket uppskattad och flitigt anlitad föreläsare och moderator. Sofia har nyss kommit ut med boken ”Från jobbdröm till drömjobb – dags att ta steget?”.

Läs mer om Sofia Rasmussen här

Jenny StrömstedtJenny Strömstedt – Utsedd till Årets Moderator
Jenny Strömstedt är en av Sveriges mest skickliga programledare med en unik journalistisk plattform, såväl samhällspolitisk som underhållande: partiledardebatter, valvakor, välgörenhetsgalor, Nobelfesten, Kalla Fakta och Nyhetsmorgon är exempel på uppdrag. Hon är även en mycket omtyckt moderator och konferencier som med värme, kunskap och humor når en bred publik.

Läs mer om Jenny Strömstedt här

Erika AugustinssonErika Augustinsson – Sociala innovationer och hållbarhet
Erika Augustinsson är journalist, globalist, aktivist och föreläsare. Hon är expert på sociala innovationer, socialt entreprenörskap och hållbarhet – och har arbetat inom både näringsliv, ideell sektor och politik. Engagerad, kunnig, påläst och väl förberedd. Så beskriver några uppdragsgivare Erikas arbete som föreläsare och moderator.

Läs mer om Erika Augustinsson här

Yvonne SkattbergYvonne Skattberg – Roligt om allvarligt
Yvonne Skattberg är ståuppkomiker, föreläsare och moderator och har fått pris som Årets kvinnliga ståuppkomiker. Hennes specialitet är att underhålla om allvarliga saker och hon sitter gärna med i paneldebatt efteråt. Försäkringskassan och Arbetsmiljöverket är några myndigheter där hon har framfört delar ur de egna föreställningarna ”Alla har RÅD – En rapport från förorten” samt ”Alla har ADHD”.Läs mer om Yvonne Skattberg här

Helena NordströmHelena Nordström – Platsmarknadsföring och regional utveckling
Hur kan ni göra er kommun eller plats mer attraktiv? Helena Nordström är expert på platsmarknadsföring och regional utveckling. Hon föreläser och utbildar kring ämnet Place Branding. Hon har en bakgrund som marknadschef på Destination Jönköping och har arbetat nationellt och internationellt med marknadsföring som stärker platsens attraktionskraft.

Läs mer om Helena Nordström här