Andra Farhad fyller Hovet med Börshajen Academy

8 feb 2018

Börshaj på en dag! Kunskap är valutan, finansmarknaden är handelsplatsen. Missa inte norra Europas största event för sparande och investering då entreprenören Andra Farhad fyller 10.000 platser på Hovet i Stockholm med Börshajen Academy den 5 maj. Idagsläget endast ca 2.000 biljetter kvar!

Andra ”Börshajen” Farhad är den unga investeraren och entreprenören som tagit finansvärlden med storm. Med ambitionen att få fler att börja engagera sig i sin privatekonomi i tidig ålder har hon startat Sveriges största kostnadsfria utbildningsplattform för sparande och investeringar. Hon följs av 30 000 personer på sociala medier och har blivit utsedd till en av Sveriges 101 supertalanger. Nu fyller hon Hovet med spännande föreläsare och kunskapsivriga gäster.

Börshajen Academy bjuder på norra Europas största finansevent. Du får allt du behöver för att komma igång (eller för att växla upp om du redan är igång). På scenen ser vi bland andra börshajen Andra Farhad, Collectors Lena Apler, Framtidsfeministen Sandra Bourbon, innovationschefen Ishtar Touilat, Feminvests Anna Svahn och investeraren Susanne Najafi.

Biljetterna är gratis.

Boka din plats till Börshajen Academy här

Boka din biljett till Börshajen Academy med spännande föreläsningar om privatekonomi och investeringar.

Vill du att entreprenören och börshajen Andra Farhad kommer till ditt event och inspirerar med sin resa från en tuff uppväxt i Fittja till miljonär? Eller att hon håller en föreläsning där hon delar sina bästa tips om aktier, investeringar och sparande. Boka börshajen Andra Farhad för en föreläsning om ekonomi, självkänsla, mål och entreprenörskap på 031-780 32 35.

Läs mer och boka Andra Farhad här

Boka en föreläsning med Börshajen Andra Farhad om entreprenörskap, aktier, investeringar och självkänsla.