Anna Svahn

Författare till Investeringsguiden

Anna Svahn har på kort tid seglat upp och tagit plats för att göra sparande och investeringar mer tillgängligt för alla. Anna är författare till boken ”Investeringsguiden: så kommer du igång med ditt sparande" och har tidigare drivit Economista och Feminvest - två av de största investerarnätverken i Sverige med mer än 150 000 kvinnor. Dessutom utsedd till Supertalang och VA:s 125 mäktigaste kvinnor. Boka en föreläsning med Anna Svahn om investeringar, aktier, vardagsekonomi och karriär.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Så kommer du igång med ditt sparande: en föreläsning som baseras på boken Investeringsguiden där Anna steg för steg går igenom hur man kommer igång för att lära sig att investera.
  • Från 0-100: Min resa från landet till författare och investerare på bara ett par år (inspirationsföreläsning)

Presentation

Anna Svahn är tjejen från landet som på kort tid tagit sig från uppväxten på en liten hästgård där ordet ”aktier” aldrig nämndes till att driva två av de största investerarnätverken i Sverige med totalt nästan 150 000 medlemmar. Idag är Anna CEO and Portfolio Manager för Antiloop Hedge.

Som ung tjej i en bransch som domineras av män har hon tagit på sig uppdraget att göra investeringar och sparande tillgängligt för alla, inte minst för kvinnor som är en underrepresenterad grupp när det kommer till sparande. Annas jobb har gett resultat och hon har utsetts till Supertalang och Veckans Affärers 125 mäktigaste kvinnor i näringslivet i för sitt arbete för att få fler kvinnor att börja investera.

Anna Svahn är författare till boken Investeringsguiden: Så kommer du igång med ditt sparande (Pagina 2018). Hur fungerar egentligen börsen? Hur gör man när man analyserar aktier? Vilken kontotyp ska man använda när man investerar? Och hur går det till när man sparar pengar i guld? I Investeringsguiden förklarar Anna sina egna investeringsstrategier och går igenom alla praktiska detaljer du som nybörjare behöver ha koll på. Dessutom får du lära dig värdefulla knep från fyra av vår tids största investerare.

Boka en föreläsning med Anna Svahn om ekonomi, sparande, investeringar, aktier och karriär.

– Författare till boken ”Investeringsguiden: så kommer du igång med ditt sparande”
– Projektledare Economista samt Feminvest
– Driver podcasten Outsiders om finans och Feminvest Direkt
– Utsedd till en av Veckans Affärers Supertalanger 2018
– Utsedd till en av de mest inflytelserika kvinnorna inom finansbranschen av Financer