Annie Seel – vilken upplevelse!

18 jun 2019

Att en talarscen kan se ut på många sätt vet vi vid det här laget. Men nyligen var det första gången som Gotlandsfärjan var rörlig scen för Annie Seel när hon höll en inspirerande föreläsning för medarbetarna hos Veidekke när de var på konferens.

Kul med supernöjd kund som gärna delar sin Annie Seel referens med oss.

”Vill bara återkoppla efter fredagens föreläsning med Annie Seel. Vilken upplevelse! Tror inte att det var någon som inte tappade hakan och blev sjukt imponerad av hennes bedrifter! Vi har haft denna resan återkommande år efter år och har haft alla möjliga föreläsare och vissa har varit betydligt kändare och mer uppmärksammade än Annie men jag placerar henne lätt som topp 3 föreläsare jag hört på. Fantastiskt och värt varenda krona och minut!”
Johan Korsvik, Veidekke Entreprenad AB

Annie Seel är föreläsaren som har kallats helt galen, men det tar hon som en komplimang. Hennes motto är ”ingen minns en fegis” vilket också är namnet på hennes bok som släpptes när hon firade 30 år inom motorsporten. Annie Seel inspirerar oss till att våga bygga en egen stege upp i karriären eller livet i stort – som att bli bästa kvinnliga mc-förare i Dakarrallyt. Hon har gått sin egen väg till framgång, ibland kantad av hårda motgångar – och 25 frakturer, avslitna korsband, söndertrasad axel och bruten näsa. Med en kombination av envishet, kunnande, äventyrslystnad och målmedvetenhet kommer Annie Seel alltid i mål.

Boka en inspirerande föreläsning med Annie Seel på teman kring motivation, mål, äventyr, karriär och varumärke. För en Annie Seel referens ring 031-780 32 35.

Läs mer och boka inspirationsföreläsare Annie Seel här

Fin referens för Annie Seel och hennes föreläsning!