Body Love Book – ny bok av Mia Lehndal

22 nov 2017

Mia Lehndal är coach, ledarutbildare, föreläsare och Body Love lärare. Hon har arbetat med människor i utveckling i över tio år och ser kroppen som det främsta verktyget för självkännedom och självkärlek. Nu är Mia aktuell med sin andra bok Body Love Book!

Har du fått för dig att du inte är perfekt precis som du är? Har du provat alla sätt att tänka och agera för att förbättra dig själv, må bättre, bli mer framgångsrik? Är du trött på att försöka vara någon annan än den du är?

Mia Lehndal menar att vår fysiska kropp bär potentialen att vara vår guide till kärlek och meningsfullhet i livet. Men bara om vi tar hand om den, lyssnar till den och lär oss att älska den – precis så som den är.

Boken Body Love Book (2017)  tar dig med på en upptäcktsresa i din inre skattkammare. Boken utforskar hur du kan möta dig själv på djupet, bortom tankar om vem du är och går istället rakt in i kärnan av ditt existentiella jag. I kroppen, i kärleken, i medvetenheten och i sexualiteten. Sexualiteten som allt för ofta glöms bort eller förnekas när vi talar om välbefinnande och meningen med livet. Här inkluderas den som en central aspekt av kroppen, kärleken och livet.

Body Love Book är Mia Lehndals andra bok. Den första heter Våga vara den du är – det är du som är originalet.

Mia Lehndal har en yrkesbakgrund inom kommunikation i olika former, både i vinstdrivande företag och ideella organisationer. Hon har bland annat arbetat som informatör, kommunikationskonsult, projektledare och webbredaktör. Mia Lehndal  har en fil kand i medie- och kommunikationsvetenskap och är certifierad coach med dubbla utbildningar (PCC enligt ICF samt ICC). Hon har över 1000 coachingtimmar i sin logg. Mia Lehndal står även bakom Body Love Yoga som är en meditativ form av yoga med fokus på avslappning i rörelse.

Boka en föreläsning med Mia Lehndal på teman kring självkänsla, personlig utveckling, arbetsglädje, ledarskap och kommunikation på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Mia Lehndal här

Body Love Book - ny bok av Mia Lehndal.