Börja 2017 med en trendföreläsning

11 jan 2017

Farväl spåkulan! I veckans nyhetsbrev tipsar vi om framtidsspanare med koll.

Det känns som att världen snurrar snabbare för varje år – hur hänger man på? Säg farväl till spåkulan och lyssna på någon som vet. Idag tipsar vi om ett gäng proffsiga föreläsare och framtidsspanare som har koll på trender inom digitalisering, arbetsliv och beteenden.

Kontakta oss via formuläret eller på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en trendföreläsning med en framtidsspanare!

Ett urval av våra populära föreläsare:

Siduri PoliSiduri Poli – Framtidsspanare och innovationsrådgivare
Följ med på en resa från dåtidens innovationer till framtidens möjligheter. Siduri Poli är entreprenör, innovationsrådgivare och framtidsspanare för bla SVT. Hon föreläser om hur ny teknik påverkar vårt samhälle och om hur digitaliseringen förändrar – och hur man kan skapa förändring med hjälp av digitaliseringen.
>> Läs mer om Siduri Poli här

 

Ida HultIda Hult – Trendstrateg med koll på beteenden
Möt etnologen och trendstrategen Ida Hult som slängt frågeformulären, lämnat fokusgruppsrummen och gått ut i verkligheten. Som föreläsare ställer hon samhällstrender, livsstilsförändringar och beteendemönster i ett helt nytt ljus genom unikt tillämpade etnografiska undersökningar. Ida Hult vet vad människor säger, vad de gör och skillnaden där emellan.
>> Läs mer om Ida Hult här

Sofia RasmussenSofia Rasmussen – Omvärldsanalytiker och expert på framtidens arbetsliv
Sofia är expert på framtidens arbetsliv och ledarskap, människors arbetslivsvärderingar och den unga generationens värderingar och livsstilar. Hon föreläser om omvärldstrenderna som formar framtidens arbetsliv, konsten att vara en attraktiv arbetsgivare för framtidens medarbetare och om hur dagens unga kommer att prägla morgondagens samhälle, arbetsliv och kommunikation.
>> Läs mer om Sofia Rasmussen här

Jackie KothbauerJackie Kothbauer – Expert på framtidens digitala näringsliv
Jackie Kothbauer föreläser om hur du blir nätsmart. Hon guidar till framtidens sociala medier och digitala näringsliv. Hon beskriver varför kunder och medarbetare blir värdefulla språkrör och producenter på nätet. Hon ger arbetsverktyg och kärnkompetens för att skapa en morgondagens organisation, samarbete och ledarskap. Jackie är författare till tre böcker om personal branding, influencer marketing och social selling.
>> Läs mer om Jackie Kothbauer här

Helena NordströmHelena Nordström – Platsmarknadsförare med trendkoll
Hur kan ni göra er kommun eller plats mer attraktiv? Helena Nordström är expert på platsmarknadsföring och regional utveckling. Hon föreläser och sprider kunskap kring ämnet Place Branding och Futurespotting. Hon har en bakgrund som marknadschef på Destination Jönköping och har arbetat nationellt och internationellt med marknadsföring som stärker platsens attraktionskraft. I sina föreläsningar blandar Helena de senaste trenderna med goda exempel som inspirerar. >> Läs mer om Helena Nordström

Vill du boka någon av talarna ovan? Eller vill du ha fler förslag? Fyll i formuläret eller slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt.