Corona i eventbranschen

22 mar 2020

Över en natt (läs presskonferens) när regeringen förbjöd sammankomster på 500 personer förändrades eventbranschen för alltid. Strax därefter påverkades hela mötes- och upplevelseindustrin med resor, hotell, restauranger – och nu är vi a l l a drabbade på ett eller annat sätt.

Coronaviruset har gjort våra föreläsare arbetslösa. Hur länge återstår att se. Det finns digitala lösningar som alternativ (fråga oss!). Men det fysiska mötet kan vi aldrig ersätta.

Det är självklart att vi som samhälle och individer behöver göra vårt allra bästa för att skydda våra äldre och utsatta grupper. Tacksamheten till hjältarna i vården går inte att sätta ord på. Medan vi ”andra” väntar ut Coronastormen jobbar vår talarbyrå som vanligt om än i lite lägre tempo. Både vi och våra kunder har som mål att boka om – inte ställa in – vårens arrangemang. Extra glada blir vi för de kunder som vågar tänka framåt och planera höstens konferenser som vanligt. Vi längtar alla efter att få mötas live igen!

Att stå stadigt i våra värderingar med jämställdhet som mål känns extra tryggt i tider av ekonomiskt kaos. Allt kommer att bli bra – men det kommer inte bli som förr.

Till dess: Vi håller huvudet kallt och hjärtat varmt. Och tvättar händerna.

Corona i eventbranschen.