De mest bokade talarna 2016

24 jan 2017

Vi lämnar ett fantastiskt år bakom oss med roliga uppdrag, nya samarbeten och rekordsiffror. Men framförallt har vi haft äran att hjälpa massvis med nya kunder att lyfta sina arrangemang med extern kompetens. Här ser du de 5 mest bokade talarna under fjolåret!

Nyfiken på dessa eller vill du ha andra förslag? Vi har över 300 kvinnliga talare i vårt nätverk. Slå oss en signal på 031-780 32 35 eller kontakta oss via formuläret så hjälper vi dig snabbt. Vi har föreläsare, moderatorer och underhållare inom alla ämnen och prisklasser.

Karin Klingenstierna – proffsig moderator med nöjda kunder
För kunskapsintensiva event inom alla branscher är Karin Klingenstierna rätt moderator. Med stor kunskap, förståelse, värme, humor och lyhördhet har Karin blivit kundernas favorit. Hon är både vår mest bokade moderator och den med flest återkommande kunder. Hon har stor erfarenhet från både ”tunga” uppdrag och event som kräver särskilda avvägningar.
>> Läs mer om Karin Klingenstierna här

 

Jeanette Ohlsson – religionshistoriker med islam som specialitet
Jeanette Ohlsson utbildar i frågor som rör mångfaldsarbete, arbetsplatskultur och interkulturell kommunikation. Hon är religionshistoriker med islam och den arabiska kulturen som specialinriktning. Jeanette har bott 20 år utomlands i bl.a Libanon, Jemen och Pakistan. Hon är en varm och engagerad föreläsare som ger er konkreta verktyg gällande mångfald, integration och kulturmöten.
>> Läs mer om Jeanette Ohlsson här

Ann Westin – Årets kvinnliga komiker x3
Ann Westins lite trumpna attityd och sprittiga fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade ståupp-komiker. Hon är korad tre gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan. Ann Westin är ett tryggt val – om man vill skratta. ”Hon gav bevis på varför hon kallas Sveriges roligaste kvinna – och den blandade publiken svarade med både skratt och tårar…och ovationer som aldrig ville ta slut!”
>> Läs mer om Ann Westin här

Magdalena Forsberg – Mästarnas mästare föreläser om mål
Hur motiverar man sig till att nå sina mål så att de inte bara blir ouppnåeliga drömmar? Den folkkära skidskytten Magdalena Forsberg föreläser om mål, motivation och drivkrafter i med- och motgång. Med exempel från sin framgångsrika karriär inspirerar hon oss att med tankens kraft se möjligheter och bli både lyckligare och få mer energi.
>> Läs mer om Magdalena Forsberg här

Angela Ahola – psykologidoktor med intryck i fokus
Skulle du köpa dig själv? Angela Ahola är doktor i psykologi och föreläser om första intrycket, inflytande, kommunikationstrender och brandingens psykologi. Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Angela Aholas föredrag har hjälpt många organisationer till mer produktiva kundmöten, ökad effektivitet och ett bättre arbetsklimat. Om konsten att göra intryck!
>> Läs mer om Angela Ahola här

Vill du boka någon av våra mest populära talare? Du når oss via 031-780 32 35 eller via formuläret. Snabb hjälp och marknadens bästa priser!