Du är grym! Fin feedback för inspirationstalare Susanne Birgersdotter

27 mar 2018

Att få högsta betyg av både studenter och företagsledare är imponerande! Tech-entreprenören och inspirationstalare Susanne Birgersdotter har en unik historia som inspirerar många, och därför är hon en populär föreläsare för både skolor och företagsledare. Nyligen föreläste Susanne för en stor publik med blandad målgrupp och så här fin feedback fick hon från arrangören:

”Vi har haft en del ”inspirationstalare” tidigare och jag skulle nog säga att du slår dem alla. Jag har fått flera kommentarer från de som deltog både på morgonen och över lunchen som har hört av sig för att berätta om hur bra och inspirerande du var, hört av lärare som tackar och haft studenter som kommer upp och säger ”nu vet jag, jag ska bli entreprenör” och etablerade företagare som tänker om kring marknadsföring, kapitalanskaffning och säljkanaler. Du var och är grym! Så stort tack för att du kom.”

Fler kundcitat hittar du längs ner på sidan här.

Susanne Birgersdotter har grundat spelbolaget IGOTCHA och har mer än 20 appar i bagaget. Susanne är en omtalad entreprenör vars bolag lockat investerare som hotellmiljardären Petter Stordalen och deckarförfattaren Camilla Läckberg. Hur hamnar man på första plats i Appstore utan kunskap om programmering? Om det och mycket annat bjuder Susanne Birgersdotter på när hon föreläser om entreprenörskap, affärsutveckling och högt satta mål.

Den digitala entreprenören och appdrottningen Susanne Birgersdotter menar att nyckeln till framgång är att ha självdistans nog att våga be om hjälp, vilket hon i sina föreläsningar illustrerar med berättelser och exempel från sin egen verklighet. Hon talar om sina medgångar liksom motgångar och problem som uppstår på vägen både som start up entreprenör och kvinna i en mansdominerad bransch. Under sina föreläsningar delar inspirationstalare Susanne Birgersdotter generöst med sig av tips och strategier för hur man kan hitta vägar framåt och nyckelpersoner att kontakta, hur man behåller modet, lusten och visionen trots ständig oro för konkurs, och hur man går in i investerarmöten med högt huvud fast man vet hur desperat man egentligen är.

Följ med på en energigivande resa unik i sitt slag och boka en inspirationsföreläsning med coola IT-entreprenören och inspirationstalare Susanne Birgersdotter på teman kring entreprenörskap, affärsutveckling, investeringar och innovation på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med entreprenören Susanne Birgersdotter här

Fina ord för inspirationstalare Susanne Birgersdotter.
Foto: @hiemelie