Eld, magi eller skrattgaranti? Tips på underhållare till julfesten!

13 okt 2016

Överraska publiken med humor, magi eller sång. Ta ditt nästa kundevent eller julfest till en ny nivå genom att överträffa din publiks förväntningar. Varför inte en sjungande konferencier, en hemlig gäst, en eldslukare, ett peppande danspass, en charmig magiker eller en glittrande komiker?

Kontakta oss på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt. Vi älskar att hitta roliga lösningar som överraskar publiken!

Här är 5 säkra tips på underhållare till julfesten!

Maggan HammarMaggan Hammar – er nyanställda kommunikatör?
Maggan Hammar är gästen ni aldrig glömmer! Komiker Maggan Hammar gör succé med ”Den hemliga gästen” – nyskapande underhållning som funkar i alla sällskap från slott till koja. Hon är med som en gäst bland alla andra, skapar förvirring, bryter den sociala koden och håller ett tal som får alla att börja skruva på sig i stolarna. Oförutsägbar underhållning när den är som bäst. Maggan Hammar talar även flytande engelska och franska.
>> Läs mer om Maggan Hammar här

Malin NilssonMalin Nilsson – magiskt bra trollkonstnär
Malin Nilsson är trollkonstnär till yrket och en av landets mest anlitade underhållare. Hon är känd för sin varietébetonade stil och sitt coola sätt att framföra klassisk magi. Med imponerande fingerfärdighet och snabb replikföring har Malin hela Europa som sitt arbetsfält. Boka roliga magikern Malin Nilsson här.
>> Läs mer om Malin Nilsson här

Mi RidellMi Ridell – konferencier med extra allt
Behärskar ämnet, publiken, musiken och sången! Mi Ridell är en av Sveriges mest mångsidiga scenpersonligheter. Hon är föreläsare, skådespelerska, musiker och moderator. Mi är en perfekt konferencier för den som vill ha ”extra allt”. Hon kan leda programmet med full kontroll under dagen och vara underhållare på kvällen.
>> Läs mer om Mi Ridell här

Tin JosefsdotterTin Josefsdotter – eldartist och dansare
Ingen rök utan eld. Tin skapar starka upplevelser och magiska stunder som eldartist och underhållare. Med musik och rörelse berör hon publiken vid speciella tillfällen både inomhus och utomhus. Gärna med en närhet som gör att publiken känner hettan från elden och luktar röken. Boka Tin Josefsdotter här.
>> Läs mer om Tin Josefsdotter här

Zinat PirzadehZinat Pirzadeh – färgstark komiker och föreläsare
Från Iran till det lilla norrländska samhället Glommersträsk. Ofta är det skillnaderna, men också likheterna, mellan Sverige och Iran som hamnar under luppen när komikern Zinat Pirzadeh ställer sig på en scen. Hennes stand up är upplyftande fri från påhopp på publiken och skämt ”under bältet”. Du kan även boka Zinat som konferencier eller som föreläsare på teman kring mångfald.
>> Läs mer om Zinat Pirzadeh här