Håll energin uppe hela hösten!

17 aug 2017

Med fulladdade batterier kommer vi nu tillbaka efter semester. Men hur kan vi hålla kvar energin så att kropp och knopp orkar hela hösten? Här tipsar vi om 5 inspirerande föreläsare inom hälsa som kan hjälpa er med det.

Nyfiken på de här hälsoexperterna eller vill du ha andra förslag på föreläsare inom hälsa och hållbar livsstil? Vi har över 300 talare i vårt nätverk. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning som gör att publiken kan hålla energin uppe hela hösten!

Boka en föreläsning med Lovisa Lofsan Sandström på tema friskvård, motivation, träning och löpning. Foto: Karl Nordlund

Lovisa ”Lofsan” Sandström – Årets PT och hälsoentreprenör

Känd träningsprofil som driver Sveriges största träningsblogg och podd! Lovisa Lofsan Sandström är utbildad idrottslärare, utsedd till Årets PT, träningsexpert i TV och författare till flera bästsäljande böcker inom området. Lofsan föreläser för arbetsplatser och privatpersoner om motivation, mål, träning, hållbar livsstil, hälsa, friskvård och löpning.

Läs mer om Lovisa ”Lofsan” Sandström här

Boka en föreläsning med Martina Haag om drivkraft

Martina Haag – Författare och maratonlöpare

Martina Haag är författaren som fastnat för maraton. I ett nytt land varje år är målet. Martina är populär med föreläsningen ”Heja Heja!” som peppar alla, till och med den lataste soffpotatisen, till att vilja börja springa. Både föreläsningen och boken med samma namn har gett många en nystart när det gäller träningen.

Läs mer om Martina Haag här

Boka en föreläsning med Leila Söderholm på tema hälsa, friskvård, träning och kost.

Leila Söderholm – Expert på vardagsträning

Med sin enkla, lekfulla inställning till hälsa och träning inspirerar Leila Söderholm människor till rörelse som faktiskt blir av. Leila är kostrådgivare, coach och träningsexpert på TV4 och flera stora magasin. Hon är en stor inspiratör som inte lämnar någon oberörd. I sina föreläsningar bjuder Leila på konkreta tips som både träningsentusiasten och nybörjaren kan ta till sig.

Läs mer om Leila Söderholm här

Boka en föreläsning med Blossom Tainton om hälsa, friskvård och träning

Blossom Tainton – Hälsocoach i toppform

Som artist och medlem i Afro-dite vann hon hela Melodifestivalen men det stora genombrottet som träningsprofil kom med hälsoprogrammet Toppform i SVT där Blossom var programledare och coach i samtliga sex säsonger. Med ett holistisk perspektiv på hälsa ger Blossom konkreta tips på hur vi kan må bättre genom sömn, relation, kost och motion.

Läs mer om Blossom Tainton här

Boka en föreläsning med Annika Sjöö om hälsa, träning och motivation. Och kost. Inte minst Paleo.

Annika Sjöö – Kostexpert och dansprofil

Hälsoinspiratören Annika Sjöö blev känd när hon vann både Lets Dance och svenska folkets hjärtan. Sedan hösten 2016 är hon programledare för TV3:s populära program ”Du är vad du äter”. Hon har skrivit flera hälsoböcker, bla om kosten Paleo. Boka Annika Sjöö för en föreläsning om hälsa, kost, träning och motivation.

Läs mer om Annika Sjöö här

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka en föreläsning med någon av hälsoinspiratörerna ovan, eller om du vill ha tips på fler föreläsare inom hälsa, friskvård, träning, löpning och kost.