Helena Blomquist

Snabbtänkt och varm moderator

Helena Blomquist är moderator, debattledare och journalist, med över 20 års erfarenhet från SVT, där hon under många år varit programledare och reporter på Rapport, Aktuellt och Gomorron Sverige. Hon har också arbetat med en rad samhällsprogram och bla lett Nobelprisutdelningen. Bokar du Helena Blomquist får du en trygg, engagerad samtalsledare och en snabbtänkt intervjuare med glimten i ögat.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Moderator och debattledare
  • Mediaträning
  • Presentationsteknik

Presentation

Helena Blomquist har stor erfarenhet av att hålla ihop konferenser och event inom många olika ämnesområden och typer av uppdrag – från tunga politiska debatter till personliga, nära samtal.

Den som anlitar Helena Blomquist får både värme och skärpa på scenen. Med sin speciella blandning av tydlighet, närvaro, och en gnutta humor får hon gästerna att slappna av och att ge det där lilla extra – vilket leder till samtal och debatter som berör. Hon har gedigen kunskap inom många områden, är väl förberedd och har förmågan att göra det komplicerade begripligt och intressant.

Vilka som är de bästa infallsvinklarna och vad som behövs för att engagera och nå publiken hittar hon snabbt och hon bidrar gärna med sin kunskap till arrangören inför evenemanget.

Helena Blomquist är också ofta anlitad för att hjälpa och träna personer som ska framträda i media eller i andra officiella sammanhang. Hon har stor erfarenhet och kunskap inom kommunikation, presentationsteknik, krishantering och medierelationer. Hon har bland annat varit verksam på ledande befattningar på SVT:s Kommunikationsavdelning.

Boka Helena Blomquist som konferencier, moderator eller debattör här.

Volvo Cars

Danske Bank

Riksidrottsförbundet, RF

Länsstyrelsen Stockholm

Forskningsrådet för hälsa, arbetsliv och välfärd, FORTE

Patent- och Registreringsverket, PRV

Uppsala universitet

Samhällsbyggarna

20 års erfarenhet från direktsänd TV

Gruppchef på SVT:s Kommunikationsavdelning

Tidigare elitskidåkare i längdlandslaget