Johanna Wagrell

Comedy Queen

Johanna Wagrell drog igång humorkarriären med att vinna Amelia Comedy Queen - och sedan dess har det bara gått uppåt. Johanna uppträder på samtliga landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn. Hon har medverkat i släng dig i brunnen (SVT) och i Parlamentet (TV4), ni kan också ha hört henne i satirprogram Tankesmedjan eller i Fredag i P3. Boka Johanna Wagrell för standup eller som rolig konferencier!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Standup
  • Konferencier

Presentation

Johanna Wagrell drog igång humorkarriären med att vinna Amelia Comedy Queen och sedan dess har det bara gått uppåt. Hennes humor är en blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer – och hennes stil kan beskrivas som avslappnat syrlig.

Johanna uppträder på samtliga landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn. Hon har medverkat i släng dig i brunnen (SVT) och i Parlamentet (TV4), ni kan också ha hört henne i P3s satirprogram Tankesmedjan eller i Fredag i P3.

År 2017 turnerade Johanna Wagrell runt i landet med föreställningen “Är du sur?” som hon har tillsammans med sin man Johan Hurtig.

Johanna Wagrell kan du boka för standup eller som konferencier och programledare.

Foto: Tobias Ivarsson

– Vunnit Amelia Comedy Queen
РTurnerat med den egna showen Ӏr du sur?
– Driver podden ”Jag orkar inte”
– Civilingenjör och konsultchef