Karin Klerfelt

Kommunikationsexpert som delar ut stjärnor

Vill du tjäna mer pengar? Lyckas hela vägen ut med att nå fram med ditt erbjudande? Karin Klerfelts övertygelse är att alla kan bli stjärnor på det vi gör. Som föreläsare talar hon om hur vi kan överträffa oss själva i livets skarpa ögonblick, när vi möter kund, gäst eller medarbetare. Med glöd i röst och glimt i blick delar hon med sig av 20 års koncentrat av kunskap kring hur man kan bli stjärna på att göra affärer. Karin Klerfelts föreläsningar kantas av igenkännande leenden och konkreta exempel.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Bli en stjärna på att förhandla
  • Bli en stjärna på att sälja
  • Tydlig och klar - stjärnklar
  • Bli en stjärna på att argumentera
  • Bli en stjärna på att presentera och göra presentationer
  • Ta betalt, öka din lönsamhet och framgång
  • Lilla konsultskolan
  • Ta fram entreprenören inom dig

Presentation

Karin Klerfelt är civilekonom från Uppsala Universitet med påbyggnad av mycket – allt från beteendevetenskap till improvisationsteater. Hon har linjeerfarenhet från databranschen i diverse säljande befattningar och försäljningsansvar. Hon är entreprenör och har genom åren drivit ett antal egna bolag. Dessa har innefattat alltifrån islandshäst gårdar med konferensanläggning till olika utbildningsföretag. De senaste 18 åren har Karin arbetat brett som föreläsare och drivit olika utvecklingsprocesser hos kunder.

Karin är anlitad av TV 4 som kommunikationsexpert och kommenterade bla valet 2007 i Nyhetsmorgon. Hon har förutom att ha skrivit omfattande kurslitteratur, även givit ut böckerna ”Lust – Nytta – Resultat 22 tips som gör dig till en stjärna på att sälja”. Resp ”22 tips på hur du blir en stjärna.

Karin föreläser bla. om att bli en stjärna på att förhandla, argumentera och sälja. Hennes föreläsningar kantas av igenkännande leenden och konkreta exempel som skapar självförtroende och drivkraft hos publiken.

Bli en stjärna på att förhandla – på jobbet, runt köksbordet och på semestern.
Bli en stjärna på att sälja – oavsett vad du är och gör.
Tydlig och klar – stjärnklar. Framgångsrika människor vet vad de står för och tvekar inte att föra fram det. Var står du för och hur får du gehör för dina idéer?
Bli en stjärna på att argumentera – så får du gehör för dina idéer och förslag.
Bli en stjärna på att presentera och göra presentationer – Är du en god talare så har du goda förutsättningar i yrkeslivet.
Ta betalt, öka din lönsamhet och framgång – För alla som vill tjäna mer pengar, bli mer affärsmässiga och säkrare i sin affärs roll.
Lilla konsultskolan – Lönsam och strålande konsult. Det räcker inte att ha en kunskap över det vanliga, du måste även ha den affärsmässiga kunskapen.
Ta fram entreprenören inom dig – För alla som vet att kraften finns inom dem och som vill släppa den lös!

ABB
Telia
Shell
SCB
Mäklarsamfundet
Alfa Laval
Finansförbundet
Toyota

Civilekonom
Säljare och säljchef på IBM
Drivit 4 egna företag och varit entreprenör de senaste 20 åren
Mamma till Filip och Henrik, min bästa och mest betydelsefulla utbildning
Ofta tillfrågad och citerad i media kring olika frågor kring affärer, förhandlingar och sälj
Ambassadör för kvinnors företagande