Magdalena Kowalczyk

Ekonomiexpert och programledare i Lyxfällan

Världsmästare i thaiboxning, Gladiator på TV4 och ekonomiexpert i Lyxfällan på TV3. Magdalena Kowalczyk är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan och en inspirerande hälsoentreprenör som skapar utegym runt om i landet. Hennes engagemang och målmedvetenhet har lett till en spännande karriär där hon nu hjälper människor till välmående på både det mentala och fysiska planet. Boka en föreläsning med Magdalena Kowalczyk om vardagsekonomi, motivation och hälsa.

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Lärdomar från Lyxfällan - så får du plånboken att räcka längre
  • Lärdomar från Lyxfällan - det här måste vi börja lära våra barn och tonåringar hemma
  • Konsten att nå sina mål genom att sluta vara så duktig hela tiden
  • Träningspass / kampsport

Presentation

Magdalena Kowalczyk blev känd som professionell thaiboxare och gladiator på TV4. Magdalena har kallats för den kvinnliga kampsports-pionjären och har under flera år även ingått i juryn för Kampsportsgalan och är engagerad i Svenska Muaythaiförbundet. Magdalena Kowalczyk är också utbildad civilekonom från Handelshögskolan och nu ser vi henne axla rollen som ekonomi- och motivationsexpert i TV3:s stora tittarfavorit Lyxfällan.

Magdalena vill bidra till att ge våra unga bättre förutsättningar att klara sig på egna ben, givet hur samhället ser ut idag – med snabblåneföretag några knapptryckningar bort, med influencers som förebilder som visar upp liv utan jobb och plikter men med flärd och stor lyxkonsumtion och där man i princip aldrig fysiskt får se en pengamängd minska därför att man tar allt på kort eller swish. Genom att dela med sig av sina erfarenheter från Lyxfällan vill Magdalena Kowalczyk ge föräldrar ute i Sverige konkreta verktyg för att förbereda sina barn för vuxenlivet.

Hälsa och välmående både på det mentala och fysiska planet är Magdalena Kowalczyk andra inriktning. Hon är en hälsoentreprenör som även tagit fram en serie utegym, arrangerar utmanande träningsevent och programlett podcasten Försvarsmaktens träningsklubb. Med sitt starka engagemang vill Magdalena förmedla fördelarna med hård och glädjefull träning, gärna kampsportsrelaterad sådan. Hon kommer till er förening eller företag och håller ett träningspass om ni önskar.

Magdalena Kowalczyk är en uppskattad föreläsare för både skolor, föreningar och näringsliv. Magdalena berättar också om sina egna erfarenheter av elitidrott, om hur det är att vara ensam kvinna i en traditionellt mansdominerad värld, om företagande utifrån passion, om att krossa fördomar men framför allt om konsten att hitta sin egen motivation och driv.

Boka en föreläsning eller träningspass med Magdalena Athena Kowalczyk på tema kring vardagsekonomi, mål, motivation, träning och hälsa.

Längd: 30-60 minuter
Språk: Svenska och engelska

Magdalena Kowalczyk vill bidra till att ge våra unga bättre förutsättningar att klara sig på egna ben, givet hur samhället ser ut idag – med snabblåneföretag några knapptryckningar bort, med influencers som förebilder som visar upp liv utan jobb och plikter men med flärd och stor lyxkonsumtion och där man i princip aldrig fysiskt får se en pengamängd minska därför att man tar allt på kort eller swish.. Genom att dela med sig av sina erfarenheter från Lyxfällan vill Magdalena ge föräldrar ute i Sverige konkreta verktyg för att förbereda sina barn för vuxenlivet.

Målgrupp: Föräldrar och ungdomar (barn f r o m högstadiet)

Boka en föreläsning med Magdalena Kowalczyk om vardagsekonomi, hälsa och träning på 031-780 32 35.

Gävle Hälsokonvent
Akademi Nord
Gottsunda Centrum
Performing Women Network

– Programledare Lyxfällan på TV3
– Världsmästare i Thaiboxning
– Gladiatorn Athenas i Gladiatorerna på TV4
– Utsedd till en av 50 viktiga förebilder av Swedish Alliance For Women In Sport (SAFWIS)
– Programledare podcasten Försvarsmaktens träningsklubb
– Utbildad civilekonomi Handelshögskolan