Make it work – ny bok av Annika Malmberg

31 okt 2017

Alla hamnar vi någon gång i en situation där vi ska försöka komma överens med människor som inte är som vi. Några är lättare att prata med och känna samhörighet med, medan andra förblir ett mysterium. Tyvärr tolkar vi ofta andras beteende utifrån hur vi själva skulle ha gjort och allt som avviker från vårt eget sätt blir alltså fel. Hur mycket bättre hade det inte varit om vi istället kunde se vem vi har framför oss – och vad den personen allra helst vill ha av oss? Kommunikationsexperten Annika Malmberg lär oss hur i nya boken Make it work: en guide till fungerande relationer. (Mondial Förlag)

Make it work handlar om hur du kan få dina viktigaste relationer i livet att fungera, de med din partner, dina barn, dina vänner och arbetskamrater. Om hur alla kan lära sig att utnyttja kraften i våra olikheter. Det är en enkel, underhållande och praktisk guide till hur man blir bättre på att acceptera att andra människor inte alltid är som du, hur man undviker de vanligaste krockarna och hittar sätt att mötas på. Det handlar lika mycket om att lära känna sig själv som andra för att bli en bättre partner, vän och kollega. Make it work: en guide till fungerande relationer är Annika R Malmberg Hamiltons 4:e bok.

Annika R Malmberg Hamilton är en av Sveriges främsta föreläsare inom samarbete och kommunikation. Hon är certifierad i Insights Discovery och är kanske den som bäst och mest underhållande av alla kan förklara den pedagogiska modell med fyra färger som ofta används för att beskriva människors olikheter. Annika var tidigare anställd på ISL – Institutet för Säljträning och Ledarutveckling där hon under tretton år coachade ledare och säljare både i Sverige och utomlands.

Boka Annika R Malmberg Hamilton, författare till Make it work, för en föreläsning på teman kring kommunikation, team, relationer, personlig utveckling och ledarskap på 031-780 32 35.

Läs mer och boka Annika R Malmberg Hamilton här

Make it work - ny bok av Annika Malmberg.
Omslagsfoto: Magnus Ragnvid