Marika Carlsson är Gud

28 jan 2017

Komikern Marika Carlsson är aktuell med sin hyllade show Jag är Gud som ger sig ut på turné med 17 stopp runt om i Sverige under våren 2017.

”Man får inte Guds välsignelse men man får en vansinnigt rolig kväll och några överraskningar.”
– Marika Carlsson

Med värme och glimten i ögat tar Marika Carlsson sig an sin egna kristna uppväxt och ifrågasätter Pingstkyrkan men även alla andra religioners dubbelmoral. Hon bjuder in publiken till en ohyvlad och brutal tankeställare där hon inte bara vill få hela Sverige att skratta men även med en humoristisk prägel ta upp viktiga frågor kring vår egna tro på både religion och samhälle.

Marika Carlsson har sedan barnsben levt med en ständig rädsla för Guds och kyrkans dömande blickar. För bara några år sedan kom hon ut som lesbisk efter att hon i 20 år levt i förnekelse till sin egna sexuella läggning. Hon har alltid trott att homosexualitet var fel, men upptäckte en dag att hon var kär i en kvinna – hur tolkar man den insikten? Vem har rätt att bestämma vem man får älska? Marika som är en homosexuell svart kvinna i dagens samhälle, har länge tampats med fördomar och diskriminering. Inspirationen bakom denna föreställning kommer djupt från hjärtat.

Föreställningen Jag är Gud har regisserats av folkkära skådespelerskan Maria Lundqvist.

Jag är Gud med Marika Carlsson

Här hittar du mer information och biljetter till showen Jag är Gud.

Vill ni att roliga Marika Carlsson kommer till ert företag och underhåller, föreläser eller är konferencier? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi er snabbt!

>> Läs mer och boka komiker Marika Carlsson här

Komikern Marika Carlsson kan du boka för standup eller en föreläsning kring mångfald

Roliga Marika Carlsson kan du anlita för standup, som konferencier eller för en föreläsning kring mångfald och självkänsla