Monica Bjurström-Johansen

Brinner för möten och service

Monica Bjurström-Johansen föreläser om kundservice, teamwork och arbetsglädje på arbetsplatsen. Genom att förbättra kommunikationen och inställningen mellan medarbetarna skapar man även en god relation till kunden. Monica är en lekfull föreläsare som älskar mötet med människor. Hon delar frikostigt med sig av sina inspirerande och kraftfulla verktyg som lyfter kommunikationsförmågan och ger en effekt av mindre missförstånd i privat- och arbetslivet. Boka en föreläsning här!

Favorit

Lägg till i favoriter

Prisnivå

Språk

Stad

Rubriker

  • Inställning och attityd
  • Teamwork och gemenskapsförbättring på arbetsplatsen
  • Kundfokus
  • Merförsäljning
  • Hantera människor
  • Monica anpassar upplägg och workshops efter önskemål

Presentation

Monica Bjurström-Johansen har stor erfarenhet inom service, försäljning och ledarskap. Hon har haft en lång och framgångsrik karriär inom Posten där hon arbetat på en rad olika positioner som postkassör, ledare, säljare och utbildare. Alla erfarenheter hon samlat under åren använder hon nu i sina inspirerande föreläsningar, säljutbildningar och produktutbildningar. Monica är även diplomerad coach.

Monica föreläser om hur man bemöter människor på allra bästa sätt. Hon älskar mötet med olika människor/personligheter och brinner för att hjälpa andra att öka sin förståelse i hur mitt eget agerande påverkar människor runt mig. Monica visar hur våra handlingar är grund för kundens upplevelse av mötet och att varje medarbetare är oerhört betydelsefull för företagets varumärke. Det handlar också om hur man vårdar, bemöter och behåller kund/patient/elev. Vad är det som gör att en kund kommer tillbaka? En röd tråd i Monicas föreläsningar är vikten av den egna inställningen och att det är bara jag själv som kan göra något åt den.

Som talare är Monica Bjurström-Johansen lekfull och inspirerande. Hon har en förmåga att få publiken att lyssna och vara delaktig. Hon lyfter situationer ur vardagen och belyser dem på ett lekfullt sätt som gör att lyssnarna bär med sig erfarenheterna även efter föreläsningen. Med en härlig humor och en glimt i ögat stärker hon viljan hos åhörarna att förbättra kommunikationen och mötet med andra människor i både arbets- och privatlivet.

Monicas föreläsningar passar en bred målgrupp – ja egentligen alla som på något sätt möter människor i sin vardag. Det kan vara personal inom service, skolor, sjukvård, tjänsteföretag, butiker mm. Hon erbjuder olika upplägg beroende på Ert behov. Boka en föreläsning med Monica Bjurström-Johansen här.

Enköpings Kommun
ICA Maxi Jönköping
Högholms skolan Malmö
Next Skövde

– Diplomerad coach
– Arbetat på Posten i över 30 år
– Coach på Viktväktarna
– Delägare i en butik