Negin Azimi bokaktuell med Kämpa smart & dröm stort

26 mar 2021

Massor av vilja och tusen ambitioner men få verktyg och kontakter. Den verkligheten fick Negin Azimi att skriva boken ”Kämpa smart & dröm stort. Mina nio tips som tar dig dit du vill”.

Trots att alla odds pekade emot henne har Negin till exempel blivit utnämnd till Sveriges ungdomsentreprenör och Supertalang av näringslivet. Boken bygger på Negin Azimis personliga berättelse med både framgångar och motgångar i livet, men varvas samtidigt med intervjuer med personer som på olika sätt har inspirerat henne. Dragomir Mrsic, Mouna Esmaeilzadeh, Per Schlingmann, Christer Fuglesang, Elaine Eksvärd och William Spetz är några av dem.

”Nu delar jag med mig av mina 9 bästa tips. För det handlar inte bara om att kämpa hårt, utan att kämpa smart. Att göra saker hållbart och på sitt eget sätt. Det viktigaste för mig är att boken ska hjälpa andra, att de personer som lyfts in har sunda värderingar som jag och att deras berättelser passar med bokens tema. Det är 26 olika personer som intervjuas i boken och många andra är inblandade, inte minst min medförfattare Leone Milton”, säger Negin Azimi.

Boken Kämpa smart & dröm stort beskrivs som enkel och konkret till alla, från ung till vuxen som vill veta hur de ska ta sig fram. Hur får jag kontakt, hur skriver jag det där mejlet, hur fortsätter jag när jag får ett nej, och hur formulerar jag mina drömmar?

Med en stark inre kompass och kompromisslös vilja kan man nå långt. Se bara på Negin Azimi.” Jens Spendrup.

Negin Azimi är egenföretagare, styrelseledamot på SOS-Barnbyar, arrangör av TEDx och av tidningen Veckans Affärer utnämnd som en av 20 unga stjärnskott i världen att hålla ögonen på. Hon studerar retorik samt medie- och kommunikationsvetenskap på universitet. I sin uppskattade föreläsning berättar Negin hur hon gick från att inte känna sig inkluderad i samhället till att bli utnämnd till Sveriges ungdomsentreprenör och bli betraktad som en supertalang av näringslivet. Slå oss en signal så berättar vi mer om Negin Azimi författare till Kämpa smart & dröm stort på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Negin Azimi här

Boka en föreläsning med Negin Azimi författare till Kämpa smart & dröm stort.

Negin Azimi som gäst i SVT för att prata om boken Kämpa smart & dröm stort.