Nu är det kul igen – ny bok av Karin Adelsköld

14 apr 2018

Humor mot utmattning, fungerar det? Och behöver vi verkligen skratta mer på våra arbetsplatser? Karin Adelsköld är hyllad komiker, författare, journalist och föreläsare som under flera åren jobbat heltid med att humorcoacha svenska företag och myndigheter. Men hon har också själv erfarenhet av utmattning – 2016 sprang hon (för andra gången) in i väggen – och vet därför att humor är något att ta på största allvar. Och ett viktigt redskap för att hantera stress.

Nu är Karin Adelsköld aktuell med boken Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje, en självutlämnande guide för att må bättre genom mer humor på fritiden och på jobbet.

Karin Adelsköld är komikern som inte hann skratta. Hon gick från Sveriges tråkigaste småbarnsmamma till Sveriges roligaste kvinna – till att få en hjärnskada av stress och tristess. År 2015 står Karin Adelsköld på toppen av sin karriär. Hon flyttar till Östersund för att dra ner på tempot men drömmen om ett liv i idyll slutar på psykakuten.

”Jag kunde inte läsa, jag kunde inte skriva. Jag hade inget minne längre.”

Boken Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje är ett resultat av 2 kollapser, 1 medelålderskris, 4 barn, 2 separationer, 3 hemska arbetssituationer – och ett haveri i att skriva en bok om det. Tillsammans med Jessica Devert blev det till slut en bok och självutlämnande guide för att må bättre med humor.

Karin Adelsköld är komiker, programledare, teknikjournalist, bloggare, samhällsdebattör – och teknikambassadör. Hon har programlett SVT Plus – Sveriges största konsumentmagasin, blivit utsedd till Sveriges mest kreativa på webben av tidningen Internetworld och årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan. Dessutom har hon ärats med titeln hedersdoktor vid Lunds Tekniska Högskola för sitt arbete med att främja teknik- och innovationsintresset hos unga och kvinnor. Boken Nu är det kul igen – från utmattning till arbetsglädje är hennes fjärde bok.

Senare i år har Karin Adelsköld premiär med sin första egna standupshow Helt perfekt.

Karin Adelsköld kan du boka som komiker, konferencier eller föreläsare på 031-780 32 35.

Läs mer och boka Karin Adelsköld här

Karin Adelskölds nya bok Nu är det kul igen - från utmattning till arbetsglädje.