Ny talare: Amazonexperten Anna Nordlander

7 jun 2019

Anna Nordlander är en av Sveriges främsta Amazon-experter och delar under sina föreläsningar med sig av sju års erfarenhet av att sälja globalt på marknadsplatsen. Annas föreläsningar ger åhörarna en unik inblick i hur det är att sälja på en av världens största marknadsplatser online och ger konkreta råd om hur bolag och entreprenörer kan lyckas på en internationell marknad idag.

The Friendly Swede var ett av de allra första svenska företagen att sälja fysiska produkter via Amazon.com. I början av 2014 tog Anna Nordlander som 27-åring över rollen som VD för företaget och under sina två år som VD lyckades hon och hennes internationella team mer än dubbla företagets omsättning och ta sig in på flertalet internationella marknader.

Efter det har Anna Nordlander fokuserat på att hjälpa andra företagare att ta sina affärer till nästa nivå, med ett starkt fokus på Amazon och internationalisering. Anna var bland annat en av 14 officiella coacher för Amazon Tysklands program ”Framtidens kvinnliga entreprenörer 2018” och räknas idag som en av Sveriges främsta experter på e-handel.

Boka en inspirerande föreläsning med e-handelsexperten Anna Nordlander om försäljning, Amazon, detaljhandel och framtidens ledarskap på 031-780 32 35.

Läs mer om e-handelsexperten Anna Nordlander här

Boka en föreläsning om amazon och e-handel med Anna Nordlander.