Ny talare: Anna Lindberg

26 apr 2019

Med 5 OS, 6 EM-guld och 73 SM-guld är simhopparen Anna Lindberg en av Sveriges mest framgångsrika idrottare genom tiderna. Med erfarenheter från idrotten och fokus på att prestera som bäst när det gäller som mest bidrar Anna med konkreta exempel och verktyg till balans i livet och individuell utveckling. Det är ingen slump att vissa lyckas och andra inte. Vad är det egentligen som gör skillnad och vilka är våra individuella framgångsfaktorer?

Med erfarenheter från idrotten och fokus på att prestera som bäst när det gäller som mest bidrar talare Anna Lindberg med konkreta exempel och verktyg till balans i livet och individuell utveckling. Förståelsen för vad som krävs för att skapa förutsättningar för ständig förbättring och vikten av att fokusera på rätt saker för att individen ska få tillgång till sig själv och sin fulla potential delar hon i sina populära föreläsningar för näringsliv, kommuner, skolor och föreningar.

Anna Lindbergs föreläsningar ger oss även en tydlig plan på hur vi kan få en bättre struktur i tillvaron och på så sätt skapa förutsättningar att prestera på en högre nivå. Inom såväl idrott- som näringsliv handlar det om ständig förbättring och utveckling för att hänga med i den tuffa konkurrensen. Vi har alla ett val och det är ingen slump att vissa lyckas och andra inte. Att skapa förutsättningar för att lyckas är komplext men Anna Lindberg hjälper Er på vägen.

Boka en föreläsning med simhopparen Anna Lindberg om mål, motivation, prestation, balans i livet och personlig utveckling på 031-780 32 35.

Läs mer och boka talare Anna Lindberg här

Boka en föreläsning med simhopparen Anna Lindberg om mål, motivation, prestation och balans i livet.