Ny talare: Åsa Trulsson

7 mar 2018

Hon är diplomaten som blev sagofantasten som föreläser om ledarskap och legender! Vi är glada att kunna presentera talare Åsa Trulsson som ny föreläsare hos oss. Med avstamp i våra tusenåriga skandinaviska legender och den nordiska mytologin föreläser Åsa Trulsson om ämnen som ledarskap, entreprenörskap och jämlikhet. Åsa ger er en spännande inblick i den uppsjö av lärdomar och kunskap som finns i våra tusenåriga sägner – framgångskoncept som överraskande fungerar än idag. Åsa Trulsson bjuder på en fascinerande föreläsning med annorlunda infallsvinkel på moderna ämnesområden.

Exempel på föreläsningar med talare Åsa Trulsson:

– Generositet, jämlikhet och mod – hur du leder som en viking
– Viking och entreprenör – tusenårig visdom om innovation, kunskapstörst och samarbete
– För starka och för modiga – en föreläsning om stereotyper och sagohjältinnorna som försvann
– Att uppnå det omöjliga – allt framtidens ledare böra lära av dåtidens hövding
– Hjältinnor och hjältar för tusen år sedan – en sagostund för vuxna

Åsa Trulsson har en bakgrund som utlandsstationerad diplomat på svenska ambassader i Mellanöstern och på Balkan. Åsa har bl.a varit en del av Sidas nydanande satsning på näringslivssamverkan, designat och drivit en innovationsfond, väglett unga företagare och samarbetat med alltifrån internationella organisationer som Världshälsoorganisationen och FN till framgångsrika globala företag. Dessa mångfacetterade samarbeten bidrar till Åsas förmåga att lyfta fram de, för moderna företag och organisationer, mest betydelsefulla framgångskoncepten såsom de skildras i våra uråldriga sägner.

Boka talare Åsa Trulsson för en annorlunda föreläsning om ledarskap, entreprenörskap eller gruppdynamik – kryddad med tusenårig visdom, nordisk mytologi, vikingar, hjältinnor, hjältar och en liten dos magiska väsen. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt.

Läs mer och boka en föreläsning med Åsa Trulsson här

Boka talare Åsa Trulsson föreläsning om nordisk mytologi och ledarskap.