Ny talare: Börshajen Andra Farhad

23 mar 2017

Vi är glada över att kunna presentera Börshajen Andra Farhad som ny föreläsare hos oss! Andra Farhad är nyligen utsedd till en av Sveriges 101 Supertalanger och har nominerats till HKH Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap. Med ambitionen att få fler att börja engagera sig i sin privatekonomi i tidig ålder har hon startat Sveriges största kostnadsfria utbildningsplattform för sparande och investeringar. Fyra gånger om året kommer Börshajen även ut med en bilaga i Dagens Industri.

Börshajen är namnet på Andra Farhads bolag och något hon även kallas av andra.

Efter en skolgång präglad av mobbing bestämde sig Andra Farhad för att skapa sig ett bättre liv. Hon googlade ”Hur blir jag rik?” och som 16-åring tog hon sina sparade födelsedagspengar och köpte sina första aktier. Idag är hon 23 år och en supertalang som gjort miljonklipp på börsen. Nu brinner börshajen Andra Farhad för att lära andra att investera.

Du kan boka entreprenören, investeraren och Börshajen Andra Farhad för en föreläsning om aktier, privatekonomi, investeringar, drivkraft och entreprenörskap. För skolor ger hon en rabatt på föreläsningsarvodet. Se klipp från TV4 Nyhetsmorgon nedan där Börshajen delar sina bästa tips för att bli rik.

Vill du veta mer och boka Börshajen Andra Farhad för en föreläsning? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Läs mer och boka en föreläsning med Börshajen Andra Farhad här