Ny talare: magiker Caroline Ravn

13 feb 2018

Trolleri, magi och underhållning! Vi är så glada att kunna presentera magiker Caroline Ravn! Hon är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Amsterdam, Oslo och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an publiken med både charm och elegans. Caroline kombinerar humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick – underhållning som garanterat blir en snackis. Du kan även boka Caroline Ravn för mingel eller som konferencier med magisk touch!

Caroline Ravn valde att hoppa av teologistudierna för att satsa helhjärtat på magi. En konstform som hon lärde sig av sin farfar redan som liten. Enligt Caroline är det inte ett så stort hopp från kyrkan till magi som man skulle kunna tro. Det handlar om något som inte går att förklara. Båda handlar om att skapa en känsla av gemenskap i rummet, beröra och prata på ett sätt så att alla hänger med – något hon bemästrar till fullo.

Caroline Ravn är en av landets mest bokade magiker. Och det av flera anledningar. Med ett otvunget sätt hanterar hon allt från regelrätta uppträdanden till mer dynamiska situationer som kräver såväl social kompetens som vass improvisationsförmåga.

Anlita den prisbelönta trollkonstnären Caroline Ravn för att ge din tillställning en magisk touch. En mix av magi, tankeläsning, hög fart och mycket humor. Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar. Caroline Ravn kan konsten att trollbinda en publik och sätter guldkant på vilket evenemang som helst!

Boka magiker Caroline Ravn för trollerishow, mingel eller som konferencier på 031-780 32 35!

Läs mer och boka magiker Caroline Ravn här

Sverige bästa kvinnliga magiker är Caroline Ravn!