Ny talare: Christina Bengtsson

11 sep 2017

Föreläsare, officer och världsmästare i skytte! Vi är glada över att kunna presentera Christina Bengtsson som ny talare hos oss. Att med gevär träffa en 1,2 centimeter stor punkt sextio gånger i rad, på femtio meters håll – kräver enormt fokus. Christina vet. Med 25 000 timmar precisionsträning i ryggen är Christina Bengtsson expert på konsten att fokusera.

Christina Bengtsson är världsmästare i skytte, officer, utbildad på JAS 39 Gripen och senast anställd vid Försvarshögskolan i Stockholm. Hon har tränat vid US Army Marksmanship Unit och skjutit hem VM-guldet både i lag och individuellt. Samtidigt med sin idrottskarriär på elitnivå gjorde hon karriär inom Försvarsmakten. Hon är officer och har varit chef för Europakontoret CISM i Bryssel.

Christina Bengtsson är även författare till boken Konsten att fokusera.

Vad händer om vi är mer fokuserade – på jobbet, i våra relationer och i våra egna tankar? Hur finner man skärpan i ett viktigt möte, i en säljsituation, vid ett tv-framträdande eller i någon annan situation av stor betydelse? Hur lyckas man prestera i skarpt läge, just när det verkligen gäller? Och hur håller man långsiktig fokus i en alltmer föränderlig omvärld?

Christina Bengtsson lär oss att ta kontroll över våra tankar. Hon guidar företag och organisationer till klarare mål och ett långsiktigt fokus. Om att övervinna svåra hinder – och träffa mitt i prick när det verkligen gäller.

Boka talare Christina Bengtsson – officer och världsmästare i skytte – för en föreläsning om mål, fokus, mental träning och ledarskap. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Läs mer och boka en föreläsning med talare Christina Bengtsson här

Boka en föreläsning om konsten att fokusera med officer och världsmästare i skytte Christina Bengtsson.