Ny talare: Eva Svärd

21 feb 2018

Vi är glada att kunna presentera föreläsare Eva Svärd som ny talare hos oss! Eva är en omtyckt föreläsare av både medarbetare och arbetsgivare då hon bjuder på sig själv med stor självinsikt. Hon håller inspirerande föreläsningar där hon pratar om återhämtning för att kunna leva ett liv här och nu, så att livet är hållbart över tid. Återhämtning för att på så sätt ha hållbara medarbetare och hållbart företag.

Eva Svärd är entreprenören och specialpedagogen som under 20 års tid arbetade sig till ett utmattningssyndrom. Och nu är hon tillbaka på scenen. Lugnare, ödmjukare men med samma glöd och entusiasm. Eva bjuder på sig själv och sin historia med värme och lämnar ingen oberörd. Hon bjuder på skratt och tårar och inspirerar med många bra verktyg till hur vi alla själva kan ta ansvar för vårt eget välbefinnande.

Föreläsare Eva Svärd är aktuell med boken Med mitt mod – genom utmattningssyndrom som redan har sålts i stor upplaga (Fresh Eye 2017).

Eva Svärd menar att vi alla har ansvar över att själva ta makten över vår egen återhämtning för att leva ett liv här och nu, ett liv som är hållbart över tid och på så sätt även skapa en hållbar verksamhet. Eva Svärd delar med sig av exempel, övningar och inspirerande tankar för att förebygga ett utmattningssyndrom. Hur kan ni arbeta för en sund arbetsmiljö och stärka medarbetarnas välmående? Och hur investerar vi bäst i vår hälsa för att skapa ett liv i balans? Eva Svärd föreläser även ofta för förskola och skola, speciellt kring förhållningssätt, bemötande och att bygga elevhälsa.

Boka en föreläsning med Eva Svärd på teman kring utmattningssyndrom, stress, självkänsla och hållbar livsstil på 031-780 32 35.

Läs mer och boka föreläsare Eva Svärd här

Eva Svärd är författare till Mitt mod - genom utmattningssyndrom och föreläser om utmattning.