Ny talare: Gunnel Ryner

20 aug 2016

Vi har äran att presentera talare Gunnel Ryner som ny föreläsare hos oss! Gunnel Ryner är beteendevetare, organisationskonsult och författare till boken ”Släng problemglasögonen”. Hon är en mycket uppskattad föreläsare som blir ihågkommen för sitt föreläsningstema ”positiv revolution”.

Hela vår kultur präglas av ett överdrivet fokus på det som inte fungerar. Men om vi bara ägnar oss åt att åtgärda fel och brister kommer vi bara till noll, icke-problem. Dessutom riskerar vi att skapa en negativ atmosfär som får människor att tappa glädjen och motivationen. Vill ni istället ha en arbetsplats där människor känner stolthet, glädje och engagemang, och där ni tillsammans når helt nya höjder? Då krävs ett helt annat fokus, där ni tar vara på och bygger vidare på era styrkor och allt ni redan gör bra. Talare Gunnel Ryner ger er verktygen ni behöver för att starta en positiv revolution.

”Gunnel Ryner är en av de bästa talare vi anlitat till Kvalitetsmagasinet Live. Genom att blanda teori med levande exempel, kryddat med en stor portion humor, får hon alla att förstå hur ett positivt angreppssätt kan ta verksamheten till helt nya höjder.”
Anna Nyström, Kvalitetsmagasinet

Gunnel Ryner kan du boka för en föreläsning på teman som ledarskap, kommunikation, arbetsglädje, företagskultur och konflikthantering. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

>> Läs mer och boka en föreläsning med Gunnel Ryner här

Boka en föreläsning med talare Gunnel Ryner om arbetsglädje, företagskultur och kommunikation.