Ny talare: Hillevi Wahl

6 feb 2018

Vi är glada att kunna presentera inspiratören Hillevi Wahl som ny föreläsare hos oss! Genom sina många böcker, krönikor och tv-program har Hillevi Wahl blivit en viktig opinionsbildare och samhällsröst. Hon är en omtyckt föreläsare inom ämnena ledarskap, arbetsglädje, hälsa och medberoende.

Hillevi Wahl har en bakgrund som journalist och krönikör i flera av Sveriges största tidningar. År 2006 kom hon ut med en självbiografisk skildring om uppväxten i ett missbrukarhem och hennes föreläsningar om medberoende och utsatta barn både berör och ger hopp.

Hillevi Wahl brinner också för att få människor att förenkla sina liv och hitta sitt eget flow. Hon är författare till boken Äg ditt liv: Så får du mer tid, kraft och glädje där hon hjälper oss att hitta tillbaka till oss själva i en värld full av sociala medier och förväntningar. Andra hjärtefrågor för talare Hillevi Wahl är träning, hälsa, arbetsglädje och ledarskap.

Exempel på föreläsningar med Hillevi Wahl:
– Arbetsglädje: Så får du kul på jobbet
– Äg ditt liv: Så får du mer tid, kraft och glädje
– Experimentet: Så fick jag familjen att byta socker och skärmar mot lek och äventyr
– Djävulsdansen – min resa ur missbruk och medberoende

Genom sin smittande energi, starka engagemang och retoriska skicklighet blir Hillevi Wahl en fantastisk föreläsare. Hon berör på djupet, men blir aldrig sentimental. Tvärtom så ligger humorn ständigt nära till hands. Hillevis berättarstil är medryckande och gör budskapet påfallande lätt att ta till sig. Boka en föreläsning med talare Hillevi Wahl på teman kring ledarskap, arbetsglädje, hälsa, träning, medberoende eller barn på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Hillevi Wahl

Inspiratören och författaren Hillevi Wahl kan du boka för en föreläsning om hälsa, ledarskap och arbetsglädje.