Ny talare: Karin Zingmark

21 feb 2017

Vi är glada över att kunna presentera Karin Zingmark som ny talare hos oss! Karin Zingmark har 20 års erfarenhet av att driva förändring från ledande befattningar i IT- och mediabranschen, bla för Microsoft och Viasat. Hon är expert på hur du leder team och skapar stark kommunikation i en uppkopplad värld. Digitalt ledarskap med andra ord.

Karin Zingmarks stora kunskap och passion för den digitala framtiden gör henne till en mycket uppskattad inspirationstalare kring trendspaning och hon deltar regelbundet i internationella sammanhang. Hon föreläser även på engelska.

Bjud in medarbetarna på en frukost- eller lunchföreläsningen för att ta del av rykande färska insikter från årets SxSW, ett av världens största events inom kreativitet, webb och kommunikation (Austin, Texas). Lyssna på Karin Zingmark när hon delar de största snackisarna, hetaste trenderna och de bästa exemplen på hur man som varumärke når ut och skapar engagemang i dagens medielandskap.

Nyfiken på föreläsare Karin Zingmark? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så berättar vi mer om digitaliserings-proffset Karin.

Läs mer och boka en föreläsning med Karin Zingmark här

Ny talare Karin Zingmark trendspanar i den digitala världen och föreläser om digitalt ledarskap.