Ny talare: Klara Svensson

15 okt 2019

Klara Svensson är professionell boxare med flera VM-titlar. Hör en av världens bästa boxare berätta hur det känns att kliva upp inför en fullsatt arena på bortaplan mot en obesegrad världsmästarinna. Vi får följa med bakom kulisserna på den till ytan glamourösa proffsboxningsvärlden i en inspirerande Klara Svensson-föreläsning.

Klara Svensson vet hur en proffsboxare i världsklass måste vara. Smart, snabb, stark. Och aldrig någonsin blotta sin trötthet eller smärta. Klara har vunnit WBC-silver i lättvikt och bärgat två medaljer i EM samt tre VM-medaljer. Vi har sett henne i flera mycket uppmärksammade matcher, exempelvis mot flerfaldiga världsmästaren Cecilia Brækhus från Norge och mot svenska Mikaela Laurén.

Hur är det att komma till ett boxningstall som ensam tjej? Till ett land där man inte talar språket, omgiven av killar ifrån jordens alla hörn vars yrke är att fightas för pengar? Vad gör man när man blir slagen medvetslös i rond fem av tio under en VM-match?

Klara Svensson pratar om vikten av att inte underskatta en välbehövlig käftsmäll. Om att ta sig tillbaka, och lära känna sig själv bättre. Med VM-titlar och VM medaljer i bagaget tar Klara med sin publik genom en karriär som påbörjades redan vid 14 års ålder.

Klara Svenssons föreläsningar anpassas efter era önskemål och utgår från teman kring mål, prestationsångest, nycklar för framgång – och motgångar som ett verktyg för att öka effektivitet och vinstmarginal. Det viktigaste för Klara Svensson när hon föreläser är kontakten med publiken. Hon berör och når in på djupet med sin humor och brutala ärlighet. Oavsett yrke, kön, bakgrund eller sportsligt intresse blir du utmanad och inspirerad av en Klara Svensson föreläsning.

Boka en föreläsning med Klara Svensson om mål, prestation och framgång på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en Klara Svensson föreläsning här

Boka en Klara Svensson föreläsning om boxning, mål, motivation och framgång.