Ny talare: Kowsar Aden

15 jun 2017

Vi är glada över att kunna presentera den sociala entreprenören och ungdomscoachen Kowsar Aden som ny talare hos oss!

Kowsar Aden kom till Sverige med sin lillebror när hon var 6 år gammal. Rötterna i Somaliland och en uppväxt i Flen har gett henne tre språk som hon idag kan prata och skriva flytande. Hur det är att växa upp med flera språk och om modersmålets betydelse är en del av det Kowsar föreläser om.

Kowsar Aden är en social entreprenör som arbetar med att öka förståelsen för olika kulturer och traditioner genom utbildningar, föreläsningar, flerspråkiga sagostunder för barn samt coachning av högstadie- och gymnasieelever. Kowsar har även en fördjupad expertkompetens kring Somaliland och den somaliska befolkningen om ni söker en föreläsare inom det.

Lär känna Kowsar Aden mer i podden Tankesmedjan Ida

Kowsar Aden kombinerar sina pedagogiska färdigheter med en stor passion för människor, språk och integration. I publiken sitter alltifrån skolungdomar till rektorer, kundtjänstpersonal, fastighetsförvaltare och administrativa chefer.

Boka Kowsar Aden som moderator eller för en föreläsning om entreprenörskap, språk, integration, mångfald, ensamkommande flyktingbarn eller den somaliska kulturen. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Läs mer och boka en föreläsning med talare Kowsar Aden här

Boka en föreläsning med Kowsar Aden om integration, språk, ensamkommande flyktingbarn eller den somaliska kulturen.