Ny talare: Lisa Ekström

25 aug 2016

Vi är stolta över att kunna välkomna talare Lisa Ekström som ny föreläsare hos oss! Lisa Ekström är en av landets mest efterfrågade föreläsare och har bla belönats med titeln Årets Talare. Och äntligen har vi hittat tid för varandra.

Lisa Ekström har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice. Hon står bakom ett framgångsrikt och uppmärksammat förändringsarbete för SAS, som hon exemplifierar i en av sina föreläsningar.

Eget ansvar är en röd tråd i Lisa Ekströms föreläsningar. Alla har ett ansvar för att skapa den miljö man befinner sig i – hemma, på jobbet eller i livet. Lisa inspirerar oss till att ta ansvar och leda förändringsarbeten, skapa rätt kultur och nå hållbara resultat. Lisa Ekström är en karismatisk föreläsare som blandar konkreta verktyg, anekdoter, skratt och aha-upplevelser. Hon är en mästare på att få individer och organisationer att utvecklas positivt på kort tid.

Lisa Ekström föreläser för näringsliv och offentlig sektor på teman som ledarskap, medarbetarskap, företagskultur, arbetsglädje, förändring eller kundservice. Den karaktäristiska kamoja-pennan är alltid med. Hon är en 10:a!

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så berättar vi mer om den populära föreläsaren Lisa Ekström.

>> Läs mer och boka en föreläsning med Lisa Ekström här

Boka en föreläsning med populära talaren Lisa Ekström på teman arbetsglädje, medarbetarskap och ledarskap.