Ny talare: Malin Appeltofft

26 nov 2016

Vi är glada över att kunna presentera talare Malin Appeltofft som ny komiker och föreläsare hos oss! Malin har jobbat som sångerska, showartist, lärare, dramapedagog och hon är dessutom diplomerad coach. Här har ni en komiker som levererar roligt om skolan, familj, barn och livet i stort.

Med glimten i ögat skojar hon om familj, föräldraskap, de gifta parens oglamorösa vardag, att bli äldre och att som kvinna ta plats utan att begränsas av snäva normer. Malin Appeltoffts humor präglas av humanism och hon står alltid på den svages sida. Utifrån Malins erfarenhet och unika kombination både som komiker och lärare berör hon såväl små som stora frågor med igenkänning och humorn som redskap.

”Malin kan skapa festklimat i de stelaste miljöerna. Hon är helt enkelt jätterolig så det går inte att hålla inne med skratten.”
Utbildningsförvaltningen

Malin Appeltofft är även en inspirerande föreläsare i skolvärlden där bemötande, motivation och kunskapskrav är några ämnen som hon tar sig an. Hon kan till exempel hjälpa Er att coacha era elever för öka motivation, medvetenhet och resultaten.

Du kan anlita komiker Malin Appeltofft för standup, som konferencier eller för en föreläsning om skola, motivation och bemötande. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

>> Läs mer och boka en komiker Malin Appeltofft här

Boka komiker Malin Appeltofft för standup eller föreläsning för skolan.