Ny talare: Mona Riabacke

24 jan 2018

Nytt år – nya beslut! Vi är glada att kunna presentera beslutsexpert Mona Riabacke som ny föreläsare hos oss.

Den komplexa och snabbt föränderliga värld vi lever i idag ställer allt högre krav på vår förmåga att fatta beslut i såväl affärsvärlden som i livet i stort. Valmöjligheterna är många, informationsmängden enorm, tempot högt och osäkerheten stor. Samtidigt har våra hjärnor inte utvecklats nämnvärt på över 30 000 år. Hur kommer det sig t.ex. att många av oss lägger mer tid på val av elleverantör än på val av livspartner? Hur kan vi veta när vi ska lita på vårt intellekt eller gå på vår magkänsla? Och hur ser egentligen morgondagens ledarskap ut när det många gånger har blivit viktigare att inte göra fel än att göra rätt?

Mona Riabacke är fil.dr. i risk- och beslutsanalys och tillhör sedan år 2003 forskarlaget Decide Research Group vid Stockholms Universitet. Hon är författare till boken Beslutspyramiden – stegen till klokare beslut som översatts till flera språk och blivit nominerad till årets HR-bok. Tillsammans med Ari Riabacke driver hon även Beslutspodden.

Mona Riabacke föreläser om hur vi bättre kan leda företag, organisationer och oss själva i tider av förändring. Hon ger oss ökad förståelse om våra grundläggande mekanismer, varför vi gör som vi gör och hur vi kan kommunicera och ta oss an framtiden på bästa sätt. I sina inspirerande, bitvis provocerande och underhållande föreläsningar vandrar Mona Riabacke lättsamt mellan forskarvärldens upptäckter, sina erfarenheter från affärsvärlden och de utmaningarna som vi ställs inför i vardagen. Igenkänningsfaktorn är hög.

Boka en föreläsning med ledande beslutsexpert Mona Riabacke på teman kring ledarskap, riskanalys, beslutsfattande, hjärnan och mål på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med beslutsexpert Mona Riabacke här

Boka föreläsare och beslutsexpert Mona Riabacke för en föreläsning om ledarskap, beslut och framtid.