Ny talare: Nina Campioni

7 nov 2017

Vi har nöjet att presentera journalisten och influencern Nina Campioni som ny talare hos oss!

Det är svårt att sätta en titel på mångsidiga Nina Campioni. Hon är ett välkänt ansikte för de flesta inom underhållnings- och modevärlden och har genom sitt arbete på Aftonbladet, SVT och ELLE synts i egna program såväl som Gomorron Sverige, Aftonbladets Morgon och Tv4 där hon agerat expert inom allt från trender, fotboll och Oscarsgalan. Nina har också lång erfarenhet av den digitala världen genom sina år på Aftonbladet där hon både varit sociala medie-expert, produktutvecklare, modeexpert, bloggare och influencer.

Idag frilansar Nina Campioni inom mode där hon är trendexpert och bloggar på nina.elle.se, är programledare både på Sveriges Radio och sin egna podcast Vattnet Går, som konsult inom sociala medier och digital utveckling, och som föreläsare och moderator inom samma områden. Just nu är hon aktuell med boken Vattnet Går: Att vänta och föda barn och den första omtumlande tiden med din bebis. (Harper Life 2017)

Nina Campioni är utbildad inom journalistik och mediaproduktion och har genom åren som journalist utvecklat en stark förmåga att lyssna och känna in. Nina Campioni är en utmärkt konferencier och moderator för både näringslivet och underhållningsbranschen. På scen är hon trygg, säker och lättsam. Hon är mycket kunnig inom den digitala världen och har en förmåga att förklara på ett vis som även en nybörjare förstår.

Nina Campioni kan du boka som konferencier, moderator eller för en föreläsning om sociala medier, influencers, media, mode, föräldraskap eller populärkultur. Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt!

Läs mer och boka Nina Campioni här

Boka vår nya talare Nina Campioni som konferencier eller för en föreläsning om influencers, nöje, mode, populärkultur, sociala medier eller föräldraskap.