Ny talare: Förvaringsdrottningen Paulina Draganja

19 apr 2018

Paulina Draganja har varit intresserad av förvaring och organisering av hemmet sedan barnsben och startade sin blogg Förvaringsdrottningen år 2011. Hon är numera Sveriges ledande förvarings- och ordningsexpert och har gett ut två storsäljande böcker i ämnet där hon steg-för-steg beskriver hur man kan gå tillväga för att skapa hållbar ordning och reda runt omkring sig.

Utöver att driva bloggen och ge ut böcker är Paulina Draganja en flitigt anlitad föreläsare och har även medverkat i såväl morgonsoffan i TV som i mängder av radio- och tidningsintervjuer. Du har till exempel sett henne i Äntligen Hemma.

Paulina Draganjas föreläsningar handlar om hur man på ett smart sätt kan skapa ordning i såväl sin fysiska som digitala omvärld. Med ordning kommer nämligen arbetsro och med arbetsro kommer positiva resultat. Man mår helt enkelt bättre och presterar därmed också bättre! Paulina får ofta kommentaren att hon lyckats göra ett tråkigt ämne roligt och hon har mängder av föreläsningsdeltagare som beskrivit för henne hur de skyndat hem efter avslutad föreläsning och, fyllda av energi och föreläsningstips, sett till att skapa den där efterlängtade ordningen hemma, på kontoret eller i datorn.

Paulina Draganja är en uppskattad föreläsare som engagerar publiken och blandar en djup insikt i ämnet med en stor portion humor. En föreläsning med Förvaringsdrottningen Paulina Draganja är både lärorik och rolig – om hur man rensar hållbart för att må bättre! Både på hemma och på jobbet.

Boka en föreläsning med Förvaringsdrottningen Paulina Draganja på teman kring smart förvaring, organisering, struktur, stress och välmående på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Förvaringsdrottningen Paulina Draganja här

Boka en föreläsning med Förvaringsdrottningen Paulina Draganja här!