Ny talare: Ramona Karlsson

4 apr 2018

Ramona Karlsson har tävlat som ensam tjej i motorsport sedan hon var 12 år gammal (!). Trots social fobi i sin ungdom, och utan ett öre på fickan från början, har Ramona lyckats bli en av världens främsta kvinnliga tävlingsförare. Vi är glada att kunna presentera extremsportaren och föreläsare Ramona Karlsson som ny talare hos oss!

Ramona Karlsson tävlar som ensam tjej bland männen i Supercar; bilar som accelererar snabbare än Formel1. Ramona har genom stark målmedvetenhet blivit en av världens främsta kvinnliga tävlingsförare – trots mycket tuffa förutsättningar. Hör den inspirerande berättelsen om hur Ramona Karlsson byggt upp mångmiljonsatsningar genom målmedvetet arbete och genom att hitta innovativa lösningar för att nå sina mål. Hon berättar om riskerna, om nära-döden-upplevelser i Mexico och bilbränder på Nya Zeeland. Ramona berättar även om hur hon bemöter fördomar och vänder det till drivkraft och energi. Hon belyser även vikten av teamwork och rätt mindset för att kunna prestera i en av världens mest extrema motorsporter. Ramona har kommit att tillhöra eliten, och har bevisat att hennes motto “Klart det går – frågan är bara hur” verkligen fungerar.

Ramona Karlsson har lyckats mot alla odds, och vill inspirera dig att göra detsamma. Allt handlar om att hitta DIN egen väg mot dina mål. Ramonas energifyllda föreläsningar passar alla typer av publiker, alltifrån skolor till företag. Boka inspirerande föreläsare Ramona Karlsson för ett föredrag om drivkraft, försäljning, entreprenörskap, teamwork och mål på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med Ramona Karlsson här

Boka extremsportaren och föreläsare Ramona Karlsson för en föreläsning om motorsport, entreprenörskap, mål och team.