Ny talare: Siduri Poli

11 sep 2016

Vi är glada över att kunna presentera talare Siduri Poli som ny föreläsare hos oss! Siduri Poli är entreprenör, innovationsrådgivare och framtidsspanare för bla SVT. Hon är grundare till flera företag, bla demokratiseringsinitiativet Changers Hub som hjälper unga vuxna i Stockholms ytterstad att förverkliga sina start-up idéer.

I sina populära föreläsningar tar Siduri Poli med er på en resa från dåtidens innovationer till framtidens möjligheter. Hon föreläser om hur ny teknik påverkar vårt samhälle och om hur digitaliseringen förändrar – och hur man kan skapa förändring med hjälp av digitaliseringen. Du kan boka henne för föreläsningar om digitalisering, innovation, ny teknik, förändring, demokrati och affärsutveckling. Det är moderna och händelserika föreläsningar som även levererar viktiga frågeställningar och utmaningar till publiken och samhället i stort.

”Alla 400 deltagare på vårt event blev gripna och hänförda av Siduris keynote. Hennes sätt att prata engagerar, inspirerar och motiverar. Hon har den ovanliga egenskapen att kunna provocera den inskränkte men samtidigt vinna över dennes förtroende. Jag rekommenderar alla som vill inspireras och få en ögonöppnare att bjuda in Siduri som keynote speaker till ert nästa event!”
Leo Heijbel – Head of Marketing, Benify

>> Läs mer och boka en föreläsning med Siduri Poli här

Eller slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt.

Ny talare Siduri Poli om digitalsering, ny teknik och innovation.