Ny talare: Susanne Birgersdotter

20 apr 2017

Vi är glada över att kunna presentera tech-entreprenör Susanne Birgersdotter som ny föreläsare hos oss! Susanne Birgersdotter kallas för appdrottningen efter att ha lanserat mer än 20 appar under kort tid. Hon benämns också i allra högsta grad som en digital entreprenör då hon har grundat spelbolaget IGOTCHA som anses vara en vass utmanare till populära Pokémon Go.

Susanne Birgersdotter är en omtalad tech-entreprenör vars bolag lockat investerare som hotellmiljardären Petter Stordalen och deckarförfattaren Camilla Läckberg. Hon är en av Sveriges främst kvinnliga förebilder inom tech-branschen trots att hon inte har en bakgrund inom den. Hur gick det till och var börjar man? Och hur gjorde hon för att hamna på första plats i Appstore utan att ha kunskap om programmering?

”Susanne är en driven och proffsig talare som med framåtkraft och pondus förmedlar sin story om att våga ge sig in i nya världar, branscher och situationer. En story som lämnar efter sig en känsla av att ”det är möjligt”!” Eventarrangörerna 4-Good

Susanne Birgersdotter föreläser om entreprenörskap, affärsutveckling, investeringar och mål.

Nyfiken på att veta mer om tech-entreprenör Susanne Birgersdotter? Slå oss en signal på 031-780 32 35.

Läs mer och boka en föreläsning med digitala entreprenören Susanne Birgersdotter här

Boka en föreläsning med tech-entreprenör Susanne Birgersdotter!