Ny talare: Tara Moshizi

23 okt 2018

Säg hej till vår nya talare Tara Moshizi! Tara är ett välkänt namn i kultur-Sverige. Hon är programledare för Kulturnyheterna på SVT och kulturredaktör för Icakuriren. Hon har även varit programledare för flera stora produktioner som Nobelfesten, Nationaldagen på Skansen, Eldfesten och SVT Forum.

Tidigare har Tara Moshizi bland annat skrivit om popmusik och populärkultur i Aftonbladet och Expressen. Hon har även suttit i nöjespanelen för SVT:s Gomorron Sverige och var bok- och filmtipsare i SVT:s Gokväll. Därtill uppdrag på Sveriges Radio som programledare för P3 Populär samt redaktör och producent för Sommar och Vinter i P1. Med mera.

Litteratur, musik, film och tv har alltid varit ett stort intresse för Tara Moshizi. Hon har hedersuppdrag som jurymedlem i Swedish Music Hall Of Fame och medlem i elektorsgruppen för Augustpriset.

Tara Moshizis stora erfarenhet av direktsändning och breda kunskap i kultur- och samhällsfrågor, utbildning, teknik och entreprenörskap gör henne till en mycket uppskattad moderator och konferencier i alla sammanhang. Dessutom föreläser Tara om ”Mångfald i medier” eller ”Hur du maximerar den mediala uppmärksamheten för ditt företag/organisation/myndighet”.

Boka Tara Moshizi som moderator, konferencier, programledare eller för en föreläsning om mångfald och media på 031-780 32 35.

Läs mer och boka Tara Moshizi här

Programledare och talare Tara Moshizi är ny konferencier och moderator hos oss.