Ny talare: Tuva Palm

26 mar 2019

En av Sveriges mäktigaste inom tech! Tuva Palm har mer än 20 års erfarenhet av att ha expanderat och digitaliserat bolag som Klarna, Nordnet och Oracle – och hon har byggt mjukvara/hårdvara som används på miljarder datorer dagligen. När överlevnad kräver digital kompass och nästa generations ledarskap är Tuva Palm rätt person att leda er genom morgondagens utmaningar. Boka en föreläsning med talare Tuva Palm kring tech, produktutveckling, digitalisering, ledarskap och framtid!

Den tekniska revolutionen vi står inför väntas påverka våra liv mer än den industriella revolutionen gjorde under 150 år. Hur ska man som bolag överleva i en miljö som konstant förändras? Hur ska man sätta en affärsplan idag som håller imorgon? Och hur ska våra ledare inspirera medarbetare, leda till stordåd, samtidigt som arbetsmarknaden förändras? Tech-profilen Tuva Palm kan leda er genom utmaningarna vi står inför och ge både organisationer, ledare och medarbetare handfasta tips om hur man går segrande ur det.

Tuva Palm har en gedigen teknisk bakgrund och har byggt mjukvara och hårdvara som används dagligen på miljarder datorer, expanderat och digitaliserat bolag som CTO på Nordnet, produktdirektör på Klarna, utvecklingschef på Oracle och utvecklare av programspråket Java. Idag är hon styrelseproffs, ängelinvesterare och exekutiv rådgivare åt företag i expansionsfaser. Tuva Palm driver även STHLM TECH, Europas största tech-meetup, där hon varje månad leder diskussioner mellan investerare, framgångsrika entreprenörer och pitchade start-ups. Hennes specialområden är digital transformation, fintech/framtidens banktjänster, tekniska trender och ledarskap.

Tuva Palm är utsedd till en av Sveriges mäktigaste inom tech flera år i rad. En naturlig scennärvaro och unik expertis inom digital transformation och ledarskap har gjort henne till en mycket uppskattad föreläsare, paneldeltagare och samtalsledare.

Boka talare Tuva Palm som moderator eller för en föreläsning på teman kring framtid, digitalisering, teknik och ledarskap på 031-780 32 35.

Läs mer och boka talare Tuva Palm här

Boka en föreläsning med Tuva Palm på teman kring framtid, tech, finans, ledarskap och karriär!