Pandora firar 25 år som artist

1 feb 2018

90-talet är hetare än någonsin och Pandora firar 25 år som artist 2018. Passa på att boka Anneli ”Pandora” Magnusson för föreläsning och/eller uppträdande så överraskar du din publik med ett unikt inslag på eventet!

Svenska artisten Pandora har en fantastisk internationell karriär med 6 miljoner sålda skivor runt om i världen och 19-guld och platina utmärkelser i ryggen. Detta gör henne till en av Sveriges bäst säljande soloartister genom tiderna. Visst kommer du ihåg världshitsen Trust me och One of Us? Här hittar du Pandora på Spotify.

Nu kan du boka en föreläsning med Anneli Pandora Magnusson där hon talar om karriär, personlig utveckling och hur hon tog kontroll över sitt liv.

”Jag vill berätta om människan bakom artisten, hur livet som artist ser ut på riktigt, bakom topplisteplaceringar och de flotta mingelbilderna. Jag vill visa det oerhörda arbete och privata kaos som ligger bakom det resultat publiken ser. Jag vill berätta om motgångarna, konkurs, rättegångarna, samhällstjänsten, männen, kärleken, recensionerna, och hur jag tog tillbaka den ekonomiska kontrollen och blev friad i Svea Hovrätt och började vinna seger efter seger. Men mest av allt vill jag så ett litet frö av hopp till dig som inte vågat ta steget fullt ut där du står just nu”, säger Anneli Pandora Magnusson. Anneli blandar berättandet med privata bilder från sin 25-åriga artistkarriär och ackompanjerar sig själv på gitarr när hon sjunger nyskrivna ännu ej utgivna sånger.

Du kan även boka Anneli Magnusson till ditt företag där hon agerar föreläsare på dagen och uppträder som Pandora på kvällen, till exempel efter en middag.

Ja 90-talet är hetare än någonsin och hetaste artisten från decenniet är Pandora som i år firar 25 år som artist. Överraska din publik med ett energiskt och nostalgiskt uppträdande som får alla att sjunga med. Eller låt dem inspireras av en fängslande föreläsning med Anneli Pandora Magnusson.

Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt att boka världsartisten Pandora till ditt event.

Läs mer och boka Anneli Pandora Magnusson här

Foto: Tomi Saksa Photography