Presentera och briljera – ny bok av Susanne Pettersson

31 maj 2016

Är det verkligen mer skrämmande att prata inför andra än att möta döden?

”Många är rädda för att säga fel, att någon ska börja hånskratta, man är rädd för att komma av sig, rädd för att helt glömma bort vad man ska prata om – och rädd för att hantera sin nervositet. Allt det där ville jag visa går att ändra på och det är vad min bok handlar om. En bok om presentationen och talet på den stora festen, på jobbets konferens, i klassrummet, i idrottsföreningen. De flesta kan lära sig att fånga en publik. Det gäller bara att lära sig hur.”

”Presentera och Briljera” är boken för dig som vill utveckla din förmåga att tala inför andra. En handbok för att du ska kunna gå upp på den där scenen, genomföra en fängslande lektion i skolan, hålla det där talet eller ställa dig upp inför dina kollegor med stolthet, trygghet och glädje och briljera. Köp boken här

Susanne Pettersson har 20 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans. Hon är en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Och som kommunikolog är hon specialtränad i att känna igen vilka nyckelfaktorer som leder till framgång respektive misslyckande, oavsett bransch och systemnivå.

Nyfiken på föreläsare Susanne Pettersson? Slå oss en signal på 031-780 32 35 så hjälper vi dig snabbt

>> Läs mer och boka en föreläsning med Susanne Pettersson här

Boka en föreläsning med Susanne Pettersson författare till boken Presentera och briljera.